UPDATE 27.09.2013: Concertul Ottawan care ar fi trebuit să aibă loc pe 8 noiembrie 2013 la Bucureşti a fost anulat, ca urmare a interesului scăzut al publicului faţă de eveniment. Cei care deja au achiziţionat bilete sunt invitaţi să recupereze contravaloarea acestora din punctele de vânzare sau de la sediul companiei de ticketing de la care au fost achiziţionate.

Ottawan, unul dintre numele reprezentative ale disco-dance-ului anilor ’70-’80 va concerta la Bucureşti pe 8 noiembrie 2013. Show-ul va avea loc la Cinema Patria şi va fi primul pe care trupa îl va susţine în Capitală.

Jean Patrick (Baptiste) este solistul şi imaginea grupului francez ce în ultimii 30 de ani a încins ringurile de dans din toată lumea cu piesele lor. Piesa „D.I.S.C.O”, cu care trupa a debutat, a ajuns rapid pe primele locuri în topurile muzicale din toată lumea.  „Hands Up (Give Me Your Heart)” a fost cea de-a doua piesă a grupului care a poposit pe poziţiile fruntaşe în topurile muzicale, staţionând 8 săptămâni la rând pe primul loc în Noua Zeelandă.

Show-ul de la Bucureşti se va desfăşura sub emblema „Discoteca ”70″ şi va cuprinde piesele cele mai cunoscute ale trupei. Astfel, iubitorii muzicii disco putându-se bucura de interpretări live ale unor melodii ca: „Hands Up (Give Me Your Heart)”, „D.I.S.C.O” şi „You’re Ok”.

Bilete Ottawan  la Bucureşti

Biletele pentru concertul Ottawan de la Cinema Patria din Bucureşti vor fi disponibile începând de pe 20 iunie 2013. Acestea  vor putea fi achiziţionate online de pe www.biletoo.ro şi din reţeaua Biletoo la următoarele preţuri:

Categorie bilete Preţ Detalii
VIP 250 lei întâlnire şi poza cu artistul; CD & afiş cu autograf
Categoria 1 200 lei
Categoria 2 150 lei
Categoria 3 100 lei