Ediţia din 2013 a OST Fest – The Release of the Beasts care trebuia să se desfăşoare în perioada 7-9 iunie a fost anulată. Imposibilitatea organizatorilor de a obţine un line-up care să-l depăşească pe cel de anul trecut şi dorinţa acestora de-a nu dezamăgi fanii festivalului a dus la anularea evenimentului.

Cea de-a doua ediţie din Bucureşti a festivalului ar fi trebuit să se desfăşoare la Complexul Romexpo, organizatorii anunţând un singur artist, danezul King Diamond. Însă din diverse motive nu s-a reuşit confirmarea unor alţi artişti, echipa Project Events hotărând să anuleze ediţia din acest an pentru a nu înşela aştepările fanilor.

Sorin Săraru, managing partner la Project Events a declarat: „Pentru ediţia din 2013 ne-am apucat de lucru chiar înainte să se termine ediţia din 2012. Am trimis sute de mailuri şi oferte dar din diverse motive nu am reuşit să asigurăm alte nume mari care să vină pe scena OST Fest în afară de King Diamond. Trupele mari pe care le doream la festival, sunt ori în turneu în afara Europei, ori au alte angajamente. Cum nu dorim să înşelăm aşteptările fanilor OST Fest, sau să avem un festival mediocru, preferăm să anulăm festivalul de anul acesta. Ne apucăm de lucru pentru ediţia din 2014!”

Contravaloarea biletelor şi abonamentelor se recuperează din 7 februarie

Organizatorii îşi cer scuze pentru toate inconvenientele create şi ţin să precizeze că toţi fanii care şi-au achiziţionat bilete şi abonamente pentru ediţia OST Fest 2013, îşi pot recupera banii începând cu data de 7 februarie din punctele de vânzare de unde le-au cumparat.

OST Fest 2012 a adunat la Bucureşti mii de fani ai rockului din România şi nu numai. Aceştia au suportat fără probleme temperaturile ridicate pentru a se bucura de show-urile unor artişti ca Motorhead, Megadeth, Motley Crue, Manowar sau Europe.

Vezi cum a fost anul trecut la OST Fest 2012!

„Ne-am dorit ca ediţia OST Fest 2013 să depăşească cu mult ediţia OST Fest 2012. În 2012 am ridicat nivelul foarte mult – Motorhead, Europe, Megadeth, Motley Crue, Manowar, Dimmu Borgir au fost formaţii mari ce au reuşit sa transforme OST Fest într-unul dintre cele mai bune festivaluri rock organizate până în 2012 în ţara noastră.” a declarat Sorin Săraru.