Cei de la Orphaned Land au inclus trei oraşe din România în cadrul turneului mondial „All Is One – World Tour”, pe care îl va începe în septembrie 2013. Membrii trupei vor concerta în Bucureşti, Braşov şi Cluj-Napoca, conform paginii oficiale de Facebook. De asemenea, Orphaned Land face parte din trupele confirmate pentru ediţia din acest an a festivalului ARTmania din Sibiu.

Află mai multe detalii despre ARTmania Festival 2013!

Orphaned Land va fi pe scena din clubul The Silver Church din Bucureşti pe 15 octombrie 2013, iar pe 16 şi 17 octombrie va concerta la Brașov în Rockstadt, respectiv Cluj-Napoca, la Irish Music Pub. În trecut, formaţia a mai concertat în cadrul Samfest (2006 – Satu Mare), Maximum Rock Festival (2007 – Cluj-Napoca), festivalul Sonisphere (2010 – Bucureşti) şi din The Siver Church din Bucureşti în 2011.

Trupa a devenit cunoscută graţie stilului muzical abordat, prin mixul dintre agresivitatea metal-ului şi frumuseţea folclorului din Orientul Mijlociu şi a elementelor evreieşti şi arabe. La fiecare concert, Orphaned Land promovează un mesaj de pace şi toleranță, pentru diferenţele culturale şi politice. De remarcat, în acest sens, că Orphaned Land  a primit Premiul Păcii şi Prieteniei în Turcia, iar în octombrie 2012 comisiei norvegiene pentru Nobel i-a fost inaintată o petiţie, pentru ca Orphaned Land să fie luată în considerare pentru acordarea Premiului pentru Pace în 2013.

Concertele Orphand Land nu au fost confirmate încă de niciun organizator de evenimente din România.

Programul turneului Orphand Land în perioada septembrie - noiembrie 2013
Programul turneului Orphand Land în perioada septembrie – noiembrie 2013