Cei de la Nouvelle Vague vor susţine două concerte în România în iunie 2013. După ce săptămâna trecută, trupa a fost confirmată pentru Backyard Weekend 2013 de la Bucureşti, astăzi (22 aprilie 2013) a fost anunţat concertul pe care Nouvelle Vague îl va susţine în Parcul Rozelor din Timişoara pe 21 iunie.

RECENZIE: Nouvelle Vague, concert senzual la Bucureşti

Nouvelle Vague este un proiect aparte, ce îşi defineşte stilul muzical ca fiind un „nou val”, de aici şi numele trupei. Dacă la început s-au evidenţiat prin cover-uri în stil bossa nova, cu elemente puternice de punk, ale pieselor unor trupe ca: Depeche Mode, Joy Division, The Clash sau The Cure, cu timpul Nouvelle Vague au introdus în piesele lor accente de reggae, ska şi blues.

Nouvelle Vague este un nume cu care melomanii români sunt deja familiarizaţi. Grupul ce a debutat în Franţa în 2003 a concertat de mai multe ori în Capitală, ultima lor prezenţă pe scena Sălii Palatului fiind în noiembrie 2010. Trupa creată de producătorii francezi Marc Collin si Olivier Libaux va concerta însă pentru prima oară la Timişoara în cadrul unui evenimnet organizat de PLAI. Pe scena din Parcul Rozelor, Nouvelle Vague va avea trei soliste: Melanie Pain, Liset Alea şi Zula.

Bilete Nouvelle Vague la Timişoara

Biletele pentru concertul Nouvelle Vague de pe 21 iunie 2013 din Timişoara sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la următoarele preţuri:

Categorie bilete Preţ
Categoria I* 90 lei cumpără bilete
Categoria II 60 lei cumpără bilete

*Bilete în faţa scenei. Numărul acestora este limitat la 200 de bucăţi