Acest eveniment a avut loc.

nine-inch-nails-1

Invitați la cea de a 7-a ediție a festivalului Peninsula (23 si 26 iulie 2009), Nine Inch Nails vor fi prezenți sâmbătă, 25 iulie începând cu ora 23:00 la Coca Cola Main Stage.

Nine Inch Nails este un grup fondat în 1988 de către Trent Reznor din Cleveland, Ohio. El este principalul producător al pieselor, instrumentalist și singurul membru oficial responsabil de direcția acestei trupe.

Trupa oscilează între mai multe genuri păstrând un sound caracteristic redat de utilizarea unor instrumente și metode de prelucrare electronice.

După ce înregistrază un nou album, Reznor reunește un grup pentru concertele live. Pe lângă performanțele muzicale, evenimentele lor de obicei vrăjesc publicul prin spectacole extraordinare de lumini.

Nine Inch Nails a fost nominalizat de 12 ori la premiile Grammy și a câștigat de două ori pentru piesele ”Wish” și ”Happiness in Slavery”, în anul 1992 și respectiv 1995.

Rock industrial și o trupă care se reinventează în permanență. Ultimul lor album, ”The Slip” poate fi downloadat gratuit de pe site-ul oficial.

Cât despre Peninsula 2009, Locatia este aceeasi ca in fiecare an, pe malul Muresului, langa Complexul Weekend dinTargu-Mures.

Anul acesta for fi prezenți în cadrul evenimentului nume mari, precum: Prodigy, Tiesto, Primal Scream, Freestylers.

Cât despre invitații din România, Luna Amară, Sarmalele Reci, Kumm, Vama, Vița de vie, Timpuri noi sunt doar câteva din lista cuprinzătoare a festivalului.

Biletele pentru CokeLive Peninsula 2009 se pot procura de pe site-ul eventim.ro sau din reteaua magazinelor Germanos din toata tara.

Pretul unui bilet este de 80 lei pe zi, sau 199 lei un abonament pentru toate cele patru zile.