Celebra basistă Nik West a transmis un mesaj video tuturor fanilor din România, cu doar câteva zile înainte de concertul în premieră de la Bucureşti. În acelaşi timp, organizatorii concertului ce are loc la Berăria H, pe 17 octombrie 2016, au pregătit o super ofertă aniversară la bilete: „Spectaculis 2 ani!”: 1+1= – 50%.

Cântăreaţa de origine americană, Nik West, mărturiseşte că este încântată de primul său spectacol în România în care va performa alături de întreaga sa trupă. De asemenea, artista promite că va aduce la Bucureşti acel funk, pe care fanii nu l-au auzit niciodată.

Cunoscută în special pentru colaborările cu Prince, pentru ritmurile funky şi pentru stilul nonconformist, Nik West va oferi publicului român un show cu muzică de calitate şi vibraţii unice, redate prin demonstraţiile la instrumentul său reprezentativ: chitara bass.

În cadrul concertului de la Bucureşti cântăreaţa va performa împreună cu chitaristul Tomo Fujita şi tobojarul John Blackwell într-o formulă unică, numită Funkalaya.

Încă din copilărie, Nik West a studiat chitară şi bas, însă a ales ca al doilea instrument să îi fie partener de scenă. Ulterior, a fost îndrumată de către producătorul său să îşi folosească şi vocea în compoziţiile sale şi, astfel a luat naştere un proiect muzical complet cu un succes progresiv. În muzica sa se simt influenţele funky ale lui Larry Graham, Louis Johnson şi Marcus Miller. De-a lungul anilor a fost remarcată de artişti celebri, precum: Steven Tyler şi Lenny Kravitz.

„M-a surprins foarte tare faptul că Lenny Kravitz s-a uitat la toate videoclipurile mele şi că a fost atât de impresionat de cover-ul pentru Teen Town încât a vrut să mă cunoască personal”, a declarat artista.

Bilete Nik West la Berăria H din Bucureşti

Biletele pentru concertul pe care Nik West îl va susţine în Bucureşti, pe 17 octombrie 2016, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionare locurilor.

Bilete beneficiază de oferta aniversară „Spectaculis 2 ani”, iar preţul este redus cu 50%.

Categorie Preţ normal Preţ redus
Categoria I 120 lei 60 lei  cumpără bilete
Categoria II 90 lei 45 lei  cumpără bilete
Categoria III 70 lei 35 lei  cumpără bilete

Concertul Nik West  de la Berăria H din Bucureşti este organizat de Spectaculis.