Luni, 17 octombrie 2016, începând cu ora 21:00, Nik West va susţine un concert în Berăria H din Bucureşti. Cântăreaţa va performa împreună cu chitaristul Tomo Fujita şi tobojarul John Blackwell într-o formulă unică, numită Funkalaya.

Show-ul de la Berăria H va avea o notă unică, oferită chiar de protagonista concertului, prin nonconformismul de care dă dovadă la fiecare performanţă scenică. Nik West, care este şi una dintre cele mai cunoscute basiste din lume, va concerta alături de alţi doi instrumentişti renumiţi, într-un spectacol încărcat cu ritm şi pasiune.

Tomo Fujita o va acompania pe artistă la chitară, acesta fiind recunoscut internaţional pentru colaborările cu Phil Collins, Paul Jackson, Ronnie Earl şi Kenwood Dennard. De asemenea, toboşarul John Blackwell va raca pe scenă alături de ei, după ce, de-a lungul carierei sale a fost bateristul unor artişti precum Justin Timberlake, Prince şi Patti Labelle. Cei trei muzicieni vor concerta într-o formulă unică, Funkalaya, care s-a remarcat la nivel internaţional prin modul de a readuce în primplan groove-urile funky.

Nik West este o cântăreaţă care face parte dintr-o familie de muzicieni. Încă din copilărie, Nik a studiat chitară şi bas, însă a ales ca al doilea intrument să îi fie partener de scenă. Ulterior, a fost îndrumată de către producătorul său să îşi folosească şi vocea în compoziţiile sale şi, astfel a luat naştere un proiect muzical complet cu un succes progresiv.

Artista a fost remarcată de nume mari ale muzicii internaţionale precum Steven Tyler de la Aerosmith şi regretatul Prince, alături de care a colaborat în câteva concerte. Mai mult, cântăreaţa mai este cunoscută şi sub numele de „varianta feminină a lui Lenny Kravitz”, poreclă pe care i-a dat-o Dave Stewart de la Euythmics.

Bilete Nik West la Berăria H din Bucureşti

Biletele pentru concertul pe care Nik West îl va susţine în Bucureşti, pe 17 octombrie 2016, pot fi achiziţionate de la Berăria H, de la standul Ticketnet din Unirea Shopping Center etj.2 sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionare locurilor.

Categorie Preţ normal Preţ redus
Categoria I 120 lei 60 lei  cumpără bilete
Categoria II 90 lei 45 lei  cumpără bilete
Categoria III 70 lei 35 lei  cumpără bilete

Concertul Nik West  de la Berăria H din Bucureşti este organizat de Spectaculis.