Organizatorii Nights.ro Awards 2012, care va avea loc pe 25 februarie 2012 în Club Space din Bucureşti, au anunţat modalităţile de acces la eveniment şi informaţii referitoare la bilete şi disponibilitatea acestora.

Află mai multe detalii despre Nights.ro Awards 2012!

Accesul la cel mai aşteptat eveniment din industria clubbingului românesc, Nights.ro Awards 2012, se va face pe baza cardurilor nominale eliberate pentru membrii comunităţii Nights.ro. Cei care nu posedă aceste carduri, vor putea intra pe baza unui bilet al cărui preţ este de 30 lei.

Posesorii cardurilor Platinum au acces gratuit pentru ei şi un însoţitor, la orice oră a evenimentului. Cei care posedă cardul Premium au o singură intrare liberă până la ora 24. După această oră, membrii Premium vor achita un preţ de 20 lei pentru biletul de acces. Membrii care au solicitat carduri nominale şi nu le-au ridicat încă, sunt aşteptaţi să le primească în timpul zilei de sâmbătă, 25 februarie 2012, în intervalul orar 12-18, la sesiunile de comunicare din cadrul workshop-ului Nights.ro.

Premiile Nights.ro au devenit în ultimii zece ani, de la prima ediţie, unul dintre cele mai importante evenimente pentru industria clubbing-ului din România. Evenimentul va fi prezentat de către Greeg şi Marius Onuc. De pregătirea atmosferei de petrecere se va ocupa Gully, iar line-up-ul serii va fi completat de câştigătorul categoriei “Cel mai bun DJ român în 2011” şi de către Davide Squillace.

De asemenea, cel care va fi desemnat ”Cel mai bun DJ român în 2011” va avea ocazia să mixeze în cadrul festivalului din Serbia, EXIT Festival 2012, care se va desfăşura în perioada 12-15 iulie 2012.

Află mai multe detalii despre EXIT Festival 2012!

Sursă: www.nights.ro
Foto: www.dancefm.ro