Cel mai important barometru al industriei de clubbing din România a dat startul votării pentru premiile Nights.ro Awards 2012. Evenimentul va avea loc pe 25 februarie 2012 şi îl va avea ca invitat special pe Davide Squillace, unul dintre cei mai buni DJ la nivel mondial.

Află cine va mixa în deschiderea lui Davide Squillace!

Pentru că ediţia din acest an este una mai specială, cu ocazia împlinirii a 10 ani de la primul eveniment, organizatorii vor aduce un DJ celebru, pe Davide Squillace. Acesta este recunoscut ca rezident Circoloco în DC10 Ibiza, iar alături de Luca Bachetti este fondator al casei de discuri Hideout. De asemenea face parte din grupul Better Lost Than Stupid, împreună cu Matthias Tanzamann şi Martin Buttrich.

Evenimentul Nights.ro Awards a ajuns anul acesta la cea de-a 10 ediţie. Importanţa evenimentului a crescut de la an la an, ajungând unul dintre cele mai aşteptate evenimente ale anului pentru fanii acestui gen de muzică. Printre categoriile pentru care fanii pot vota artiştii şi evenimentele favorite se număra: „Cel mai bun DJ român în 2011„, „Cel mai bun club din 2011„, „Melodia de club a anului 2011 în România” şi altele. Votarea se poate face online, pe pagina oficială a evenimentului, www.awards.nights.ro. Perioada în care se poate vota este 11 ianuarie – 20 februarie 2012.

Mai multe informaţii legate de locul de desfăşurare al evenimentului şi alte detalii vor fi făcute publice ulterior, de către organizatori.

Foto: www.netsounds.org