Acest eveniment a avut loc in data de 9 Jul 2017.
Vezi alte evenimente cu , , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

În perioada 7-9 iulie 2017, pe segmentul de plajă cuprins între plaja Modern şi plaja Trei Papuci din Constanţa, are loc prima ediţie a festivalului NEVERSEA. Jason Derulo, Rita Ora, Dua Lipa, Years & Years, Afrojack, Tiësto, Fatboy Slim şi mulţi alţii urcă pe cele 7 scene ale celui mai mare festival de pe litoralul românesc.

Dua Lipa, Tiësto, Fatboy Slim, Afrojack, Sam Feldt, KSHMR, Benny Benassi, Nicky Romero, Fedde Le Grand, Ferry Corsten, Tujamo, Lost Frequencies, Danny Avila, Rudimental, Wilkinson, Foreign Beggars, Netsky, Zeds Dead, Dub FX, Mike Perry şi Klangkarussell se mai regăsesc în programul festivalului de la Marea Neagră.

Program NEVERSEA Festival 2017

Acces, restricţii, parcări, transport în comun şi camping

Festivalul NEVERSEA se va desfăşura pe o suprafaţă de peste 100.000 de metri pătraţi, iar accesul participanţilor se va face de pe plaja Modern, cu intrare prin Portului Turistic Tomis, de pe strada Lebedei, acolo unde vor fi amplasate punctele de preschimbare abonament/bilete pentru brățara de festival. În cele trei zile de festival este aşteptat un trafic de peste 150.000 de persoane din ţară şi din străinătate, dar şi peste 150 dintre cei mai buni artişti ai momentului.

În vederea fluidizării traficului şi pentru evitarea oricărui disconfort, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Constanţa a decis restricţii de circulaţie auto în perioada 4-10 iulie 2017 pe următoarele străzi: Strada Train cu Valea Portului / Poarta 1 / Sensul Giratoriu Traian cu Termele Romane / Strada Traian cu Blvd. Tomis / Strada Negru Vodă cu Ecaterina Varga / Strada Negru Vodă cu Strada Mircea cel Bătrân / Strada Mircea cel Bătrân cu Strada Smârdan/ Strada Mircea cel Bătrân cu Strada Decebal / Strada Mircea cel Bătrân cu Strada Eroilor / Strada Bucovina cu Strada Eroilor / Strada Yokohoma, Strada Salonic şi Strada Belvedere.

Harta Neversea 2017

Fanii care ajung în Constanţa cu maşina pot opta pentru cele două parcări în proximitatea festivalului: parcarea Centrului Expoziţional Constanţa şi parcarea de pe Bulevardul Mamaia nr. 296, (fosta bază ONT). Organizatorii recomandă, în perioada festivalului, folosirea transportului în comun, care va funcţiona după un orar special, care să deservească principalele zone ale municipiului Constanţa.

Celor care nu au reuşit să-şi găsească încă un loc de cazare pentru festivalul NEVERSEA, le recomandăm campingul GPM Camping de pe Bulevardul Mamaia Nord din Constanţa.

Abonamente NEVERSEA Festival 2017

Abonamentele pentru festivalul NEVERSEA pot fi achiziţionate la din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ şi în funcţie de tipul de acces şi perioada de achiziţie.

Categorie Preţ presale
Abonament general 378 lei  cumpără
Abonament VIP 648 lei  cumpără
Bilete de o zi 216 lei  cumpără

Festivalul NEVERSEA este cea de-a doua poveste magică a creatorilor UNTOLD.