Între 16 şi 18 august 2013, muzica bună se aude de la sat pentru că are loc a patra ediţie a evenimentului Muscel cLoverFest, în satul Muscel, comuna Moroieni din judeţul Dâmboviţa. Până în prezent, din line-up-ul evenimentului au fost confirmate doar două nume, Loungerie II şi The Brad Pits, urmând ca în scurt timp să fie anunţaţi alţi artişti.

Vezi programul complet Muscel cLoverFest 2013

Primele confirmări pentru ediţia din acest an

Festivalul se deschide vineri, 16 august, de la ora 17:00, când va cânta Loungerie II, trupă recunoscută pentru stilul lounge. Loungerie II s-a lansat în august 2011, după mai multe schimbări în componenţa trupei, iar acum apare pe scenă în formula Andreea Tincea şi Andrei Bucureci (voce), Cătălin Lungu şi Dan Michiu (chitară), Daniel Iliescu (tobe) şi Doru Boeriu (bas).

A doua zi, pe 17 august, se vor auzi de pe scenă Bobo Burlăcianu, voce şi chitară electrică, şi Alex Neagu, la tobe, adică trupa The Brad Pits, înfiinţată în Iaşi. Cei doi membri fac parte, în paralel, din trupa Fără Zahăr, cunoscută pentru stilul ironic, însă The Brad Pits schimbă direcţia muzicală prin rock alternativ şi indie.

Detaliile despre programul complet şi preţul biletelor vor fi anunţate în curând.

Muscel cLoverFest, Garden Edition

Muscel cLoverFest înseamnă concerte între munţi, activităţi specifice ca mountain bike, slakline, expoziții, teatru de păpuși, handmade, dar şi o zonă de campare, terasă şi bucătărie în natură.

În camping sunt disponibile umbrare şi hamace, un spațiu lounge pentru lectură, relaxare, worshop-uri, o zonă de prim ajutor, sursă de apă şi grupuri sanitare, o zonă „food & bar” (mâncare la ceaun, bar cu terasă la umbră) şi loc de campare gratuit pentru aproximativ 500 de corturi.

În satul Muscel, aflat la 130 de km distanţă de Capitală, se ajunge pe drumul Bucureşti-Târgovişte-Pucioasa-Moroieni-Sinaia cu maşina personală sau microbuzul până la Moroieni. Maşina va trebui lăsată în comuna Moroieni, iar de acolo este disponibil transportul local pe o distanţă de 6 km până în apropie de locul festivalului în satul Muscel.