Acest eveniment a avut loc in data de 18 Aug 2013.
Vezi alte evenimente cu , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

De vineri până duminică, între 16 şi 18 august 2013, natura devine scenă pentru evenimentul Muscel cLoverFest Garden Edition, organizat în satul Muscel din comuna Moroieni, judeţul Dâmboviţa.

Cea de-a patra ediţie a festivalului vine cu muzică bună între munţi, ativităţi specifice ca mountain bike, slakline, expoziţii, teatru de păpuși, handmade, dar şi o zonă de campare, terasă şi bucătărie în natură.

Muscel cLoverFest 2013 se aude de vineri, 16 august, de la ora 17:00, cu Rareş Totu Midnight Sun, Loungerie II şi Soul Seranade la microfon. Sâmbătă, scena le va aparţine celor de la The Brad Pits, We Singing Colors şi Izolier Band, iar ultima zi se încheie moemorabil cu momente de Jam sessions & Open mike.

Program Muscel cLoverFest 2013

Vineri, 16 august:
Rareş Totu Midnight Sun
Loungerie II
Soul Serenade

Sâmbătă, 17 august:
The Brad Pits
We Singing Colors
Izolier Band

Duminică, 18 august:
Jam sessions & Open mike

Fanii evenimentului se vor bucura şi de proiecţii de filme ceheşti şi o expoziţie de colaj şi fotografie pe lemn, „Wood Be Nice”, şi vor avea la dispoziţie o librărie „piratărească” în care vor descoperi cărţi în cufăr.

De asemenea, sunt disponibile umbrare şi hamace, un spaţiu lounge pentru lectură, relaxare, worshop-uri, o zonă de prim ajutor, sursă de apă şi grupuri sanitare, o zonă „food & bar” (mâncare la ceaun, bar cu terasă la umbră) asigurată de Woodstock Bar şi La Copac şi loc de campare gratuit pentru aproximativ 500 de corturi.

Biletele la cLoverFest sunt valabile la preţul de 35 lei (camping inclus) pentru accesul la întregul eveniment.

Cum ajungi la Muscel cLoverFest?

În satul Muscel, situat la 130 de km distanţă de Capitală, se ajunge pe drumul Bucureşti-Târgovişte-Pucioasa-Moroieni-Sinaia cu maşina personală sau microbuzul până la Moroieni. Maşina personală trebuie lăsată în comuna Moroieni, de unde este disponibil transportul local pe o distanţă de 6 km până în apropiere de locul evenimentului. Mai multe informaţii utile aici!

Harta Muscel cLoverFest
Harta Muscel cLoverFest