Una dintre cele mai îndrăgite trupe ameriacane din anii ’80-’90, Mr. Big va concerta în premieră la Bucureşti. Evenimentul va avea loc în luna iunie în Hard Rock Cafe din Bucureşti cu ocazia aniversării a 40 de ani de la înfiinţarea primului Hard Rock Cafe din lume.

Mr. Big s-a format la sfârşitul anilor ’80 în Los Angeles. Deşi albumul lor de debut „Mr. Big” nu a avut succesul scontat în Statele Unite, trupa şi-a câştigat o multitudine de fani în Japonia. Lansarea albumului „Lean Into It”, în 1991, poate fi considerată ca momentul în care trupa a reuşit să pătrundă pe piaţa din Statele Unite. Albumul trupei ce în anii trecuţi deschidea pentru Rush a ajuns în primele locuri în topurile vânzărilor.

Piese ca „To Be with You„, „Just Take My Heart” sau „Wild World” (cover după Cat Stevens) i-au menţinut pe Eric Martin (voce), Pat Torpey (tobe, percuţie), Billy Sheehan (chitară bass) şi Paul Gilbert (chitară) pe primele locuri în preferinţele publicului din toată lumea.

http://www.youtube.com/watch?v=NnfEAL9dBdw&hd=1

Trupa a concertat de-a lungul timpului în faţa a milioane de spectatori la nivel de mondial, a fost recompensată cu o multitudine de discuri de platină şi aur şi a concertat pe aceiaşi scenă cu „zeii” de la Aerosmith.

În 2002 după un turneu de rămas bun trupa se desparte, însă în 2009 după rugaminţile intense ale fanilor lui Paul Gilbert i se alătură pe scena unui club din L.A. Pat Torpey, Richie Kotzen şi Billy Sheehan. Câteva zile mai târziu, membrii originari ai trupei anunţă reunirea trupei.

Trupa a lansat în urmă cu puţin timp al şaptelea album de studio din carieră, „What if…„. În acest moment Mr. Big se află în turneu de promovare al acestui album.

Bilete Mr. Big Hard Rock Cafe

Biletele se pot achiziţiona din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro. Preţul unui bilet este în funcţie de categorie:

Cu loc: 120 lei
În picioare: 80 lei

Cumpara bilet

Turneu ce îi va aduce şi la Bucureşti pe 17 iunie 2011 în Hard Rock Cafe. Cu acesta ocazie, Paul Gilbert, chitaristul trupei, îşi va putea revedea chitara Ibanez expusă în colecţia de memorabilia la Hard Rock Cafe Bucureşti.

Citeşte despre: , ,