Moonspell, In Mourning, Votum sau Kamelot vor susţine concerte în cadrul celei de-a şasea ediţii a Maximum Rock Festival. Evenimentul se va desfăşura în perioada 14-15 octombrie 2016, la Arenele Romane din Bucureşti. Lista cu restul invitaţilor va fi anunţată ulterior.

După participarea la Metalhead Meeting 2014, Moonspell revine în România pentru a concerta în cadrul altui eveniment rock. Pentru spectacolul din cadrul Maximum Rock Festival, portughezii vor cânta în premieră piese de pe ultimele două albume ale lor: „Alpha Noir” şi „Extinct”, dar şi alte melodii cunoscute ale formaţiei. De-a lungul carierei, trupa s-a remarcat pe scena metalului extrem prin îmbinarea unei linii melodice agresive cu versuri gotice decadente.

In Mourning foloseşte o abordare muzicală directă, care se evidenţiază prin originalitate. Trupa are la activ 4 albume de studio şi a reuşit să integreze diferitele contribuţii ale marilor predecesori în propria muzică. Muzica lor a avut accente de doom metal la începuturi, iar în prezent este melodioasă şi progresivă.

Votum este o trupă de metal progresiv ce îmbină atmosfera întunecată şi vibrantă cu tradiţiile metal. Cu trei albume de studio lansate şi sute de spectacole susţinute alături de nume mari ca: Opeth, Pain of Salvation, Anathema, Katatonia şi Korn, Votum este una dintre cele mai influente trupe din noul val de progresiv polonez.

Kamelot este una dintre cele mai importante formaţii de power metal, muzica ei fiind maiestuoasă şi complexă. De-a lungul unei cariere de peste 20 de ani, trupa a lansat 11 albume. Cel mai recent material discografic lansat este „Heaven” (2015) şi s-a clasat pe locul 6 în US Independent Album/Bilboard. Pe acest album, Kamelot a colaborat cu mai mulţi muzicieni importanţi, precum: Charlotte Wessels (Delain), Troy Donockley (Nightwish) şi Alissa White-Gluz (Arch Enemy).

Bilete Maximul Rock Festival 2016

Biletele pentru Maximum Rock Festival 2016 care va avea loc în perioada 14-15 octombrie, la Arenele Romane din Bucureşti, pot fi cumpărate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de perioada de achiziţie.

Categorie Preţ promo 150 Preţ normal Preţ în perioada festivalului
Abonamente 99 lei 115 lei 135 lei cumpără bilete

Maximum Rock Festival este un eveniment organizat de Promusic Events.