Mickey’s Magic Show este un spectacol de magie plin de emoţie din care nu vor lipsi momentele unice de iluzionism gândite de Jim Steinmeyer, designerul show-urilor celebrului David Copperfield, şi puse în practică de talentatul Michael Barron. Personajele Disney vor lua prin asalt Sala Palatului din Bucureşti în perioada 13-17 februarie 2013.

Mickey’s Magic Show este un concept inedit ce aduce laolaltă lumea minunată a poveştilor Disney şi misterioasa lume a magiei. Dacă acestor elemente le adaugi un adevărat artist al design-ului show-urilor, Jim Steinmeyer, şi un tânăr iluzionist extrem de talentat, Michael Barron, rezultatul nu poate fi decât unul surprizător.

Jim Steinmeyer are în grijă toată partea tehnică a spectacolului, el gândind întregul show ca o producţie impresionantă ce farmecă auditoriul încă de la început. Un adevărat pasionat al efectelor speciale, Steinmeyer a făcut parte din echipa unor producţii ca „Frumoasa şi Bestia”,”Mary Poppins” sau „Fantoma de la Opera” şi a colaborat cu faimosul David Copperfield pentru un moment rămas în istoria televiziunii americane, dispariţia Statuii Libertăţii în direct la TV în 1983.

Despre Mickey’s Magic Show Steinmeyer a declarat: „Mickey’s Magic Show este un spectacol amuzant, creativ şi foarte emoţionant. Nu există comparaţie între emoţia oferită de spectacolul live şi specificul filmelor Disney văzute la televizor sau îin cinema. Totul se petrece în faţa publicului, legătura ce se crează astfel între copii, părinţi şi personajele Disney transformând show-ul într-o experienţa de neuitat. Publicul va avea ocazia să se bucure de numere de magie spectaculoase realizate chiar de personajele Disney, de la Mickey Mouse la Palarierul Nebun. Nu ai în fiecare zi ai şansa de a vedea live personaje celebre şi momentele magice preferate din filmele Disney.

Pe scena Sălii Palatului, Cenuşăreasa se va transforma în prinţesă, iar Jasmine din povestea lui Aladdin va levita în faţa miilor de spectatori. „Vinovat” pentru aceste momente va fi Michael Barron. Cu mai bine de 5000 de show-uri şi peste 150 de apariţii TV în peste 25 de tari îl fac pe el unul dintre cei mai bine cotaţi iluzionişti ai momentului. La doar 27 de ani, Barron are la activ o mulţime de premii, dintre acestea The International Brotherhood of Magicians’ Best Stage Magician Award, dar şi premiul Lance Burton pentru excelenţă în magie.

Program Disney Live! Mickey’s Magic Show

Ziua Data Ora
Miercuri 13 februarie 2013 19:00
Joi 14 februarie 2013 19:00
Vineri 15 februarie 2013 19:00
Sâmbătă 16 februarie 2013 11:00
Sâmbătă 16 februarie 2013 15:00
Duminică 17 februarie 2013 11:00
Duminică 17 februarie 2013 15:00

Biletele pentru Disney Live! Mickey’s Magic Show sunt disponibile la preţuri ce încep de la 64 lei. Acestea pot fi achiziţionate de pe www.myticket.ro şi în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu şi la Sala Palatului.