Arenele Romane din Bucureşti vor găzdui pe 18 februarie 2012 show-ul Ministry of Sound, începând cu ora 22:00. Evenimentul îi va avea ca invitaţi pe Global DeejaysPaul Deighton (Ministry of Sound Resident), Adrian Eftimie şi Syos.

Evenimentul Ministry of Sound va avea loc în cort încălzit. Ministry of Sound este cel mai important nume dance din lume, cu peste 800 de evenimente pe an şi sute de mii de participanţi în la nivel mondial. Ministry of Sound are peste 20 de ani de activitate, atingând în prezent vânzări impresionante.

Global Deejays a fost înfiinţat în 2004. Piese ca „The Sound of San Francisco„, „Everybody’s Free„, „The Stars on 45” şi „My Friend” au fost prezente în topurile dance din întreaga lume şi au propulsat numele în preferinţele publicului. Turneele Global Deejays au fost prezente în ţări din întreaga lume.
http://www.youtube.com/watch?v=U2wsRwwGbOY&hd=1
Paul Deighton este unul dintre reprezentaţii de seamă ai Ministry of Sound. A fost ambasadorul acestui brand în ţări din Asia, Africa şi Europa. Artistul a cunoscut succesul ca producător cu piesa „Omega 33„, fiind apreciat de unul dintre cei mai importanţi şefi ai caselor de producţii.

Adrian Eftimie a lansat hitul „No Side Effect” în vara anului 2006. Piesa a fost remixată de foarte mulţi producători români şi străini. A mixat în cluburi din diferite ţări şi alături de nume precum Alex Gaudino şi Sasha. Syos este recunoscut şi sub numele „The robot puts party on fire„, însă identitatea lui nu este făcută publică. Costumul său de scenă este unul unic: conţine un sistem integrat de elemente pirotehnice şi LED-uri, precum şi un mecanism ce îl ridică deasupra publicului.

Biletele pentru Ministry of Sound de la Arenele Romane din Bucureşti se pot achiziţiona la preţul de 35 lei de pe www.myticket.ro.

Foto: www.globalmega.net