Printr-un comunicat de presă remis astăzi, organizatorii Festivalului Artelor Bucureşti au anunţat anularea a două dintre spectacolele din programul evenimentului.

Este vorba de „Memorialul Stefan Iordache” şi „Inima mea, Moldova” care erau programate pentru 11 si respectiv 13 octombrie de la Sala Palatului din Bucureşti. Conform organizatorilor, cauza anulării celor două spectacole este deinteresul publicului faţă de acestea. Festivalul Artelor Bucureşti este un eveniment in totalitate susţinut de către public, numărul mic de bilete vândute atrăgând după sine anularea celor două evenimente.

Contravaloarea tichetelor achiziţionate poate fi recuperată de la casieriile de la care au fost iniţial cumpărate în perioada 18 octombrie – 31 decembrie 2010.

Ediţia din acest an a Festivalului Artelor Bucureşti se desfăşoară în perioada 10 – 15 octombrie şi este cea de-a doua după cea din 2008. În cadrul festivalului au loc o mulţime de spectacole de teatru şi dans, precum lansări de carte şi vernisaje.

Dintre evenimentele din cadrul acestui festival sunt şi concertul lui Tudor Gheorghe, Tango Sinfonico şi Bucharest Festival Orchestra Senor Zorro.

Foto: www.moldovaconcert.md

Citeşte despre: ,