Acest eveniment a avut loc in data de 11 Feb 2017.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 11 februarie 2017, de la ora 22:00, Markus Schulz revine în România, cu un show care va face parte din turneul de promovare al albumului „Watch the World”, la Arenele Romane (cort încălzit) din Bucureşti. Snatt & Vix, Adina Butar (featuring vocalist) şi Arisen sunt invitaţii noului eveniment TrancENDancE.

„Watch the World” este cel de-la şaselea album al DJ-ului şi cel mai complex de altfel. Materialul discografic cuprinde piesa „Destiny”, într-o variantă nouă, dar şi colaborări noi cu Lady V şi Delacey. Albumul conţine şi piesa pe care Markus a realizat-o împreună cu românii de la Soundland, „Face Down”, în care joacă Laura Cosoi, dar şi iubita lui, vocalul de suflet, Adina Butar, sau „Soldier”, împreună cu Naguale.

Albumul „Watch the World” a fost editat în două versiuni, una trance şi cealaltă acustică. Show-ul de lansare al albumului din Los Angeles a fost SOLD OUT, iar evenimente de promovare s-au desfăşurat în Londra, Elveţia, Los Angeles, San Francisco, Washington, Miami, New York, Dubai, Istanbul, Munchen, Praga sau Kiev.

„După lansarea celor cinci albume anterioare, am vrut ca «Watch The World» să reflecte momentele speciale din viaţa mea, din perioada copilăriei până la îndeplinirea visului de a deveni DJ. Mi-am dorit un album complex, atât prin colaborările cu producători din România şi alte zone ale lumii, versuri scrise cu suflet, cât şi a vocilor alese cu mare tact. Materialul audio conţine 17 piese, poveşti extraordinare ce aşteaptă să fie ascultate de fiecare dintre voi, pentru că asta am vrut sa evidenţiez, o muzică pe care toţi să o poată asculta/fredona”, declară Markus Schulz.

Markus Schulz este cel mai votat şi iubit DJ din America, fiind desemnat, ani la rând, „America’s Best DJ”. În ultimii 10 ani, Markus Schulz a contopit stilurile progressive-house şi trance, în cea mai creativă manieră, într-un sound „big room” hibrid de neimitat. Prin DJ-set-urile sale, propria sa casa de discuri „Coldharbour Recordings” şi propria emisiune, „Global DJ Broadcast”, Markus Schulz a avut un rol important în revoluţionarea scenei trance din SUA. Din 2012 a început şi o colaborare cu Adina Butar, cântăreaţă din România, care este prezentă pe multe dintre piesele DJ-ului, şi a cărei voce nu lipseşte nici de pe „Watch the World”, pe melodia „You and I”.

Bilete Markus Schulz la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru show-ul susţinut de Markus Schulz la Arenele Romane din Bucureşti, 11 februarie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la două categorii de preţ.

Categorie Preţ presale
Acces general 50 lei cumpără bilete
Acces VIP 100 lei cumpără bilete

Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis.

Show-ul Markus Schulz de la Arenele Romane din Bucureşti este organizat de TrancENDancE.