Acest eveniment a avut loc in data de 7 Feb 2015.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 7 februarie 2015, de la ora 22:00, Markus Schulz revine la Arenele Romane (cort încălzit) din Bucureşti, în cadrul unui nou eveniment TrancENDancE. În deschidere mixează Snatt & Vix.

A trecut un pic mai mult de un an de când Markus Schulz ne-a vizitat, alături de Ferry Corsten, cu show-ul lor New World Punx. Din 2013 şi până acum ne-am bucurat de muzica sa plină de beat-uri energice, dar ocazia de a-l vedea mixând live e una ce nu trebuie niciodată ratată.

DJ-ul pe jumătate german şi pe jumătate american ne oferă pretextul perfect pentru primul mare eveniment de muzică electronica al anului. Votat drept America’s Best DJ în 2014 şi în 2012, Markus este un entertainer excepţional, iar fiecare inteacţiune a sa cu publicul este plină de entuziasm şi muzică de calitate.

Pe parcursul ultimului deceniu, Markus a agregat stilurile progressive-house şi trance într-o versiune creativă proprie ce poate fi cu uşurință calificată drept „big room”, apreciată de fani din toată lumea. Prin munca sa neobosită ce cuprinde albume de studio, turnee, casa de discuri Coldharbour şi emisiunea „Global DJ Broadcast”, Markus Schulz a reuşit să contribuie consistent la evoluţia ca importanţă a muzicii trance în SUA, dar şi dincolo de ea. DJ-ul nu lipseşte niciodată de la marile festivaluri de gen din lume, iar pasiunea sa se manifestă cu aceeaşi intensitate fie că se află pe scena Miami Ultra Festival sau într-un club din Europa sau de pe alt continent.

Americanii îl iubesc pe Markus, iar dovada este faptul că mixează în cadrul a peste 150 de evenimente pe an şi este cel mai căutat DJ din SUA. Desigur, nici europenii nu l-au uitat, iar preferinţa pentru stilul său eclectic, dar bine rafinat este clară şi în rândul comunităţii trance de pe continentul nostru.

Pe 7 februarie ne aşteptăm la un show echilibrat, în care vom regăsi atât calitate, cât şi cantitate, la piese devenite clasice în muzica electronică, la creaţii ale DJ-ilor mai tineri şi la o interacţiune autentică cu publicul. Fanii speră chiar să-l poată inspira pe Markus să dedice una dintre compilaţiile sale chiar Bucureştiului.

Markus nu s-a dat în lături nici de a la explora zone mai provocatoare, precum tehno şi house, lucru pe care l-a făcut prin pseudonimele sale, Unicorn Slayer, Dakota (cel mai celebru dintre ele) sau Himmel.

Bilete Markus Schulz la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru show-ul Markus Schulz de la Arenele Romane din Bucureşti, de pe 7 februarie 2015, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la preţul de 50 lei.

Categoria Preţ
Acces general 50 lei cumpără bilete

Show-ul Markus Schulz de la Arenele Romane din Bucureşti este organizat de TrancENDancE.

Accesul interzis persoanelor sub 18 ani!