Marcel Pavel îşi va lansa noul album „Very Classic” printr-un concert special pe care îl va susţine la Sala Palatului din Bucureşti pe 28 aprilie 2013, de la ora 19:00. Artistul va fi acompaniat pe scenă de către cei 140 de membri ai „Orchestrei Simfonice Bucureşti„, aflaţi sub bagheta dirijorului Florin Totan.

Marcel Pavel îşi va încânta admiratorii cu o colecţie de muzică clasică, constând în arii, canţonete şi pop simfonic, compilate pe albumul „Very Classic”. Materialul discografic va conţine 40 de astfel de piese, artistul dorind să promoveze o muzică de calitate.

Cu o carieră de peste 30 de ani, Marcel Pavel a experiementat diverse genuri muzicale, oprindu-se la muzica uşoară. A devenit celebru cu piesa „Frumoasa mea„, compusă de Ovidiu Komornik. Calităţile sale vocale sunt apreciate de către specialiştii în domeniu, fiind recompensat cu premii în cadrul a diverse concursuri.

Bilete Marcel Pavel la Sala Palatului

Biletele pentru concertul pe care Marcel Pavel îl va susţine pentru lansarea albumului „Very Classic” la Sala Palatului din Bucureşti sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro. Preţurile biletelor variază în funcţie de categoria locurilor.

Categorie bilete Preţ
VIP 200 lei cumpără bilete
Categoria I 150 lei  cumpără bilete
Categoria II 100 lei  cumpără bilete
Categoria III 70 lei  cumpără bilete
Categoria IV 50 lei  cumpără bilete