UPDATE: Concertul a fost ANULAT. Citeşte mai multe detalii!

UPDATE: Concertul pe care artistul latino Marc Anthony trebuia să-l susţină la Sala Palatului din Bucureşti pe 19 mai 2014 se amână pentru 31 martie 2015, la Romexpo. Află mai multe detalii!

Marc Anthony, unul dintre cei mai cunoscuţi artişti latino şi care va concerta la Bucureşti în premieră pentru România anul acesta, a primit nu mai puţin de cinci trofee în cadrul „Premio Lo Nuestro”, într-un eveniment ce a avut loc la Miami, pe 20 februarie 2014.

După nominalizarea la Premiile Grammy pentru „Cel mai bun album de tropical salsa”, Marc Anthony a reuşit să câştige cinci premii „Lo Nuestro” – pentru „Tropical album of the year”, „Collaboration of the Year”, „Tropical Salsa Artist of the Year”,”Tropical Song of the Year” şi nu în ultimul rând a plecat acasă cu „Premiul de Excelenţă”.

„Premiul de Excelenţă” a fost acordat pentru realizările şi cariera sa extinsă de cântăreţ, compozitor, actor, producător şi filantrop. Emoţionat, Marc Anthony nu a uitat să îşi menţioneze copiii atunci când a trebuit să urce pe scenă: „Vreau să dedic acest premiu copiilor mei, Arianna, Cristian, Ryan, Max şi Emme, care se sacrifica atât de mult pentru tati, astfel încât să pot face ceea ce eu am fost născut să fac”.

În 2013 a înregistrat mult aşteptatul său album solo „Marc Anthony 3.0”, iar  single-ul „Vivir mi vida” a ajuns în primele locuri ale topurilor muzicale, inclusiv Billboard Music Charts şi clasamentele radio. Noul său single „O Cambio de Piel”, lansat cu câteva săptămâni în urmă, se bucură deja de un succes uriaş.

Cu vânzări de peste douăsprezece milioane de copii ale albumelor sale, Marc Anthony va cânta în această primăvară şi pentru admiratorii din România. Artistul va concerta pe scena Sălii Palatului în data de 19 mai, de la ora 19:00. Biletele pentru primul concert Marc Anthony în România pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro

Categorie bilete Preţ
VIP 870 lei  cumpără bilete
Categoria I 600 lei  cumpără bilete
Categoria II 450 lei  cumpără bilete
Categoria III 300 lei  cumpără bilete
Categoria IV 220 lei  cumpără bilete