UPDATE: Concertul a fost ANULAT. Citeşte mai multe detalii!

Concertul pe care artistul latino Marc Anthony trebuia să-l susţină la Sala Palatului din Bucureşti pe 19 mai 2014 se amână pentru 31 martie 2015, la Romexpo. Motivul amânării îl reprezintă situaţia conflictuală din estul Europei. Biletele achiziţionate rămân valabile pentru noua dată a concertului.

În urma incidentelor violente care au zdruncinat Ucraina, unii artişti internaţionali au decis să anuleze concertele programate a fi susţinute atât în zona de conflict, precum şi în ţările din vecinătate. Astfel, Marc Anthony a amânat pentru martie 2015 concertele care urmau să aibă loc la Moscova, Kiev, Istanbul şi Bucureşti.

Concertul Marc Anthony de la Bucureşti se va desfăşura în data de 31 martie 2015, în aceeaşi locaţie, la Sala Palatului. Biletele puse în vânzare pentru concertul care ar fi trebuit să se desfăşoare pe 19 mai, îşi păstrează valabilitatea. Preţul biletelor rămâne neschimbat pentru noua dată a concertului.

De asemenea, doar cei care vor opta pentru păstrarea biletelor, vor avea ocazia să-l întâlnească pe artist, la evenimentul „After-Party Marc Anthony”, ce se va desfăşura într-un club din Bucureşti. Locaţia petrecerii va fi anunţată la o dată ulterioară.

Cei care doresc să-şi recupereze contravaloarea biletelor, se pot adresa agentiei de ticketing Vreau Bilet, la punctul de vânzare bilete din Unirea Shopping Center etaj. 2 (Bucureşti), începând cu data de 31 martie 2014.

Concertul Marc Anthony la Bucureşti face parte din Vivir Mi Vida World Tour, ce promovează albumul „3.0”, şi este organizat de International Best Project.