Maisie Peters (UK) și EMAA (RO) sunt artiștii ce vor deschide cele două concerte Coldplay de la București, programate să aibă loc pe 12 și 13 iunie 2024, la Arena Națională.

Maisie Peters este o cântăreață și compozitoare originară din West Sussex, UK. Sub label-ul Gingerbread Man Records al lui Ed Sheeran, în 2021 și-a lansat albumul de debut intitulat „You Signed Up For This”, ce include piesele „John Hughes Movie” și „Psycho”. Al doilea ei album, „The Good Witch”, a debutat pe locul 1 în UK Albums Chart din iunie 2023, iar la un an distanță va concerta în deschiderea celebrei trupe Coldplay.

Emanuela Alexa, cunoscută profesional sub numele de EMAA, este o cântăreață și compozitoare română în ascensiune. De mică atrasă de muzică, EMAA a debutat solo în 2015 cu piesa „Mâine”, o colaborare cu Deliric.

Succesul a venit odată cu lansarea piesei „Insula” în 2020, alături de The Motans, care a propulsat-o în mainstream-ul muzicii românești. EMAA este cunoscută pentru vocea sa caldă și piesele sale catchy, care combină elemente de pop, indie și electro. De-a lungul carierei sale, a colaborat cu o serie de artiști români populari, precum Carla’s Dreams, Guess Who și Feli.

Biletele pentru concertele Coldplay de pe Arena Națională din Bucureşti, de pe 12 și 13 iunie 2024 sunt SOLD OUT.

Concertele Coldplay de la Arena Națională din București sunt organizate de Emagic.