Timp de cinci zile, între 13-17 februarie 2013, Sala Palatului din Bucureşti se va transforma în lumea magică a Disney Live!. Cu câteva săptămânii înaintea debutului seriei de opt evenimente Mickey’s Magic Show, Mickey Mouse şi iluzionistul Michael Barron au sosit în Capitală pentru o conferinţă de presă organizată de Amphitrion.

Află mai multe detalii despre Disney Live! Mickey’s Magic Show!

Prezent la Bucureşti, Charles Cornell, PR Manager-ul Feld Entertainment (companie care produce această serie de evenimente) a împărtăşit presei câteva dintre detaliile ce stau în spatele spectacolului pe care l-a descris ca fiind „o experienţă amuzantă pentru copii şi familii„. El a dezvăluit că cei mici vor fi parte a spectacolui fie că vor spune cuvântul magic „Abracadabra”, fie că vor deveni ajutoarele magicianului Michael Barron.

Charles Cornell a declarat că pregătirea Mickey’s Magic Show durează 10 ore, scena, decorul şi costumele fiind transportate dintr-o ţară în alta cu 7 tiruri. Întreaga distribuţie va cuprinde 15 persoane, urmând ca pe parcursul celor 90 de minute de spectacol cei prezenţi să fie martori a peste 40 de iluzii.

Mickey's Magic Show Bucuresti

Transformarea Cenuşăresei cu ajutorul Zânei cele Bune

Raluca Popescu, Director General Amphitrion a declarat că spectacolul va fi dublat în limba română şi va fi prezentat de două gazde, actriţele Nouria Nouri şi Alina Teianu ce au fost alese în urma unei audiţii. De asemenea ea a reamintit că Mickey’s Magic Show aduce cu sine un record pentru Sala Palatului, fiind pentru prima oară când în sala bucureşteană vor avea loc opt reprezentaţii consecutive ale aceluiaşi spectacol.

Sala Palatului, tărâm al magiei şi misterului

Mickey’s Magic Show este o combinaţie inedită între frumuseţea poveştilor copilărie şi misterul şi farmecul momentelor de iluzionism. Alături de Mickey la Sala Palatului vor fi prezenţi prietenii săi din Toontown: Minnie Mouse, Donald Duck şi Goofy, dar şi câteva dintre cele mai îndrăgite personaje din poveştile Disney: Zâna cea Bună din povestea Cenuşăresei, Pălărierul Nebun din Alice în Ţara Minunilor, Prinţesa Belle din Frumoasa şi Bestia şi Albă ca Zăpada.

Talentatul iluzionist Michael Barron va fi ghidul celor mici şi mari prin lumea magică a poveştilor Disney. Spectatorii vor avea şansa să vadă pe viu fascinantul moment de levitaţie al Prinţesei Jasmine din Aladdin sau dansul măturilor fermecate din Fantasia.

Mickey's Magic Show 2013

Dansul măturilor fermecate din Fantasia

În scurta vizită din Capitală, Michael le-a oferit celor prezenţi la conferinţă două mostre ale talentului său în două momente de iluzionism ce le-a captivat atenţia. Dacă în prima parte a apariţie sale a introdus un telefon mobil într-un balon, în cea de-a doua a reuşit sa închidă şi să umple prin magie o cutie de suc ce iniţial fusese goală.

Surpriza cea mare a fost sosirea „magicianului şef”, îndrăgitul Mickey Mouse. Acesta a fost foarte încântat de întâlnirea cu publicul din România, s-a jucat cu cei câţiva copii prezenţi, a dansat şi s-a fotografiat cu fanii săi mici şi mari.

Program Disney Live! Mickey’s Magic Show

Ziua Data Ora
Miercuri 13 februarie 2013 19:00
Joi 14 februarie 2013 19:00
Vineri 15 februarie 2013 19:00
Sâmbătă 16 februarie 2013 11:00
Sâmbătă 16 februarie 2013 15:00
Sâmbătă 16 februarie 2013 19:00
Duminică 17 februarie 2013 11:00
Duminică 17 februarie 2013 15:00

Spectacolul va începe la ora anunţată şi va dura aproximativ 90 de minute, cu o pauză de 15 minute.

Bilete Disney Live! Mickey’s Magic Show

Biletele pentru Disney Live! Mickey’s Magic Show vor fi disponibile pe www.myticket.ro şi în reţeaua My Ticket la următoarele preţuri:

Categoria Preţ adult Preţ copil*
VIP 250 lei 250 lei
Categoria I 172 lei 137 lei
Categoria II 150 lei 120 lei
Categoria III 115 lei 92 lei
Categoria IV 80 lei 64 lei

* Preţurile sunt valabile pentru copiii până la 12 ani, inclusiv. Accesul copiilor în sală se va face doar însoţiţi de un adult, pe baza unui act valid ce stabileşte vârsta copilului: certificat de naştere, carnet de elev, pasaport.