Luciano va face show alături de Cadenza Vagabundos pe 16 noiembrie 2013 la Sala Polivalentă din Bucureşti. Evenimentul are loc la un an de la petrecerea Candeza (17 noiembrie 2012), atunci când Luciano nu a mai putut ajunge în România din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, dar şi-a luat revansa faţă de fanii români pe 16 februarie 2013.

Vezi galeria foto de la ultima petrecere Cadenza Vagabundos!

Luciano, cel mai cunoscut „vagabond” de la platane, este totodată unul dintre mai pronunţaţi DJ-i la petreceri. La 16 ani, artistul s-a apucat de muzică cu o chitară în braţe şi în câţiva ani a cucerit cluburile din Europa prin beat-urile sale de house, minimal şi techno. În 2006, a lansat primul album, „Sci.Fi.Hi.Fi Volume 2″, iar trei ani mai tarziu a obţinut premiul „Best Ibiza Set” pentru prestaţia sa din clubul Amnesia.

Pe plaja din Ibiza, DJ-ul elveţian a pus bazele Candeza Vagabundos, un concept proaspăt pentru muzica electronică, care a atras atenţia prin apariţii vestimentare şi decorative memorabile la fiecare petrecere.

Dacă anul trecut au făcut show Mendo, Ernesto Ferreyra şi Technasia, pentru evenimentul de anul acesta organizatorii de la The Mission nu au anunţat cine din echipa Candeza Vagabundos va face ca seara de 16 noiembrie să fie de neuitat. În curând vor fi disponibile şi detaliile despre preţul biletelor şi locurile de unde pot fi cumpărate acestea.