Loredana va porni începând cu 15 martie 2013 în cel mai mare turneu naţional al său din ultimii ani. Momentan au fost anunţate doar cinci spectacole la Cluj-Napoca, Oradea, Timişoara, Deva şi Craiova, urmând ca datele celorlalte show-uri să fie anunţate în curând.

Află mai multe detalii despre turneul Loredanei!

Serie de concerte va fi una memorabilă pe care chiar Loredana o defineşte ca fiind: „o călătorie magică şi o experienţă irepetabilă pentru toţi cei prezenţi„. Setlist-ul turneului va cuprinde pe lângă o parte din cele mai cunoscute piese ale artistei şi melodii de pe albumul „Dragoste” lansat în noiembrie 2012. Printre acestea se va regăsi cu siguranţă si „Apa„, piesă care a cucerit topurile muzicale din ţara noastră la finalul anului trecut. Alături de cunoscuta artistă pe scenă vor urca şi o serie de invitaţi surpriză.

Program turneu naţional Loredana

Data Oraş Locaţie
15.03.2013 Cluj-Napoca Casa de Cultură a Studenţilor
16.03.2013 Oradea Casa de Cultură a Sindicatelor
17.03.2013 Timişoara Sala Capitol a Filarmonicii Banatului
18.03.2013 Deva Casa de Cultură Drăgan Muntean
19.03.2013 Craiova Casa de Cultură a Studenţilor

Vezi datele întregului turneu „Dragostea” al Loredanei!

Apreciată şi totodată controversată, Loredana este una dintre cele mai cunoscute soliste din România. Piesele sale pline de energie, costumaţiile extravagante, show-urile nebuneşti şi timbrul vocal unic au menţinut-o în atenţia publicului în cei peste 25 de ani de carieră. Antrenoarea de la Vocea României reuşeşte să impresioneze la fiecare apariţie prin personalitate şi talent şi să câştige inimile miilor de fani din toată ţara.

RECENZIE: Loredana – un show incendiar la Sala Palatului din Bucureşti

Bilete turneu naţional Loredana

Biletele pentru spectacolele din cadrul turneului naţional al Loredanei sunt disponibile online pe www.myticket.ro şi la casele de bilete ale sălilor de spectacol. Preţurile acestora variază în funcţie de localizarea în sală:

Categorie bilete Preţ
Categoria I 125 lei
Categoria II 100 lei
Categoria III 75 lei