UPDATE: Vezi programul turneului naţional „Magic”!

Anul 2014 se anunţă a fi unul plin pentru Loredana. Artista va porni într-un turneu naţional cu show-ul „Magic” în primăvara lui 2014. În plus, Loredana le oferă fanilor şansa de a urmări gratuit online concertul pe care l-a susţinut în 2012 pe scena Sălii Palatului.

RECENZIE: Loredana – culoare şi emoţie într-un show „Magic” la Bucureşti

Magia de care aproape 8000 de fani s-au bucurat pe 23 şi 24 noiembrie 2013 la Sala Palatului, din Bucureşti, va fi sursă de bucurie pentru fanii Loredanei din toată ţara.

Ca un dar de Crăciun, pe 27 decembrie, ea a anunţat pe contul său de Facebook: „În primavară, plecăm în turneu cu #loredanamagic, aşa că ne vedem în sălile de spectacol pentru 2 ore în care să uităm de griji şi să ne bucurăm împreună de… muzică„. Primele date din turneu vor fi anunţare în perioada următoare.

Vezi concertul Loredana – Dragoste din 25 noiembrie 2012 la Sala Palatului!

Acesta nu este însă singurul cadou făcut de Lore fanilor săi în ultima perioadă. Pe contul său oficial de Youtube a fost publicat concertul pe care l-a susţinut în 2012 la Sala Palatului, cu ocazia lansării albumului „Dragostea”. Concertul, ce a marcat 25 de ani de activitate ai solistei, i-a avut printre invitaţi pe Cristi Minculescu, Dragoş Chircu, Cabron, Caddy (B.U.G. Mafia) şi, bineînţeles, Taraful Agurida.

Citeşte despre: , ,