Surprizele se ţin lanţ în această toamnă! Pe lângă multele concerte anunţate pentru următoarea perioadă, pentru prima oară, spectacolul „Michael Flatley’s Lord of the Dance” ne vizitează în cadrul unui turneu naţional, o premieră în România, ce va dura o săptămână şi va începe la Sala Palatului din Bucureşti, pe data de 5 noiembrie 2011, nu cu un spectacol, ci cu două.

Michael Flatley’s Lord of the Dance” uimeşte mereu publicul cu poveşti captivante, îmbinând dansurile irlandeze cu focurile de artificii şi costumele fabuloase într-un show incendiar, ce poartă publicul într-o lume mistică, plină de dragoste, pericol şi pasiune, show supranumit “o minune a lumii moderne”, spectacolele “Michael Flatley’s Lord of the Dance” desfăşurându-se întotdeauna cu casele închise.

Potrivit Project Events, organizatorul evenimentului, pe lângă deja anunţata reprezentaţie de la orele 20:00, “Michael Flatley’s Lord of the Dance” va mai susţine încă una începând cu orele 16:00.

Sorin Săraru, reprezentantul Project Events, a declarat: „Ştiam că Lord Of The Dance îşi susţine spectacolele peste tot în lume cu casa închisă, dar nu ne aşteptam ca acest spectacol să devină punct de atracţie turistică al Capitalei. În ultimele săptămâni am fost contactaţi de câteva agenţii de turism care doreau pachete mari de bilete pentru spectacolul Lord Of The Dance. Cum mai toate categoriile de bilete se apropie de sold out pentru spectacolul de la ora 20:00, ne-am hotărât să mai organizăm încă un spectacol de la ora 16:00”.

Bilete Lord of the Dance

Biletele pentru noua reprezentaţie se găsesc din data de 3 octombrie 2011 în reţeaua BILETOO, la Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Diverta, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi Staţia de Metrou Unirii 1, dar şi online, de pe BILETOO.ro, BLT.ro, bilete.ro sau myticket.ro.

Preţurile biletelor pentru ambele reprezentaţii sunt următoarele:
Loja Oficială – 500 lei
Categoria VIP – 350 lei
Categoria 1 – 300 lei
Categoria 2 – 250 lei
Categoria 3 – 200 lei
Categoria 4 – 150 lei
Categoria 5 – 100 lei

Turneul “Michael Flatley’s Lord of the Dance” în România va dura o săptămână, va începe în Bucureşti, pe 5 noiembrie 2011, la Sala Palatului. Pe 6 noiembrie, sunt aşteptaţi la Iaşi, la Sala Sporturilor, în 8 noiembrie la Braşov, la Patinoarul Olimpic Braşov, în 9 noiembrie în Sibiu, la Sala Sporturilor, iar în 10 noiembrie în Târgul Mureş, la Sala Polivalentă.