Dansatorii de la „Lord of The Dance” revin în România în toamna acestui an cu cel mai recent spectacol, „Dangerous Games”, evenimentul se va desfăşura la Sala Palatului din Bucureşti, pe 6 octombrie 2015.

Michael Flatley, creatorul companiei de dansatori „Lord of The Dance”, promite un show impresionant, diferit de tot ce am văzut până acum. „Dangerous Games” aduce o abordare cu totul nouă şi fascinantă în ceea ce priveşte dansul. Astfel, pe lângă zecile de dansatori profesionişti, publicul român se va putea bucura de jocuri de lumini incredibile, lasere şi chiar proiecţii holografice 3D, menite să creeze iluzii optice tri-dimensionale pentru un efect halucinant şi o experienţă artistică de neuitat.

Întrebat de ce crede că acest show este atât de popular, Michael Flatley a ţinut să sublinieze faptul că istoria de 20 de ani de succes a trupei se datorează talentului dansatorilor săi, dar şi publicului care duce mai departe această poveste minunată: „Lord Of The Dance e în atenţia publicului de 20 de ani, asta înseamnă istorie. Spectacolele se ţin cu casa închisă! Fiind acolo pe scenă cu ei, dansând şi bătând din picioare îmi dă fiori, este un sentiment extraordinar. Energia şi bucuria sunt molipsitoare. Noi nu ne facem foarte multă publicitate, întotdeauna am considerat că vorba dusă din om în om este cea mai bună reclamă; dacă oamenii ne plac, vor spune şi altora şi de aceea avem atâţia oameni care revin şi revin la show-urile noastre. Oricine care are între 5 şi 95 de ani poate să vină la show-urile noastre. Suntem aici de 20 de ani şi merge foarte bine, asta înseamnă că facem bine ce facem.”

Faimosul coregraf şi dansator a vorbit deopotrivă despre noua variantă a show-ului şi despre impactul pe care îl au dansatorii săi, majoritatea campioni mondiali la dans, în conturarea acestui spectacol senzaţional: „Am vrut să facem ceva nou şi mult mai dezvoltat. Am păstrat câteva dintre numerele celebre ale lui Lord Of The Dance; acestea rămân în show, dar am adăugat noi elemente. Aproape toţi dansatorii noştri sunt campioni mondiali, de exemplu Dark Lord este interpretat de Tom Cunningham. Alice Upcott (Little Spirit) este o gimnastă de top, iar Nadine Coyle, cântăreaţa ce joacă rolul zeiţei Erin, a umplut săli întregi în toată lumea. Dar toţi dansatorii noştri sunt nişte staruri – şi este grozav să te poţi da cu un pas înapoi şi să îi laşi pe cei tineri să strălucească. Muncesc incredibil de mult şi este superb să vezi noua generaţie venind din urmă.”

Cei care vor lua parte la spectacol, vor fi martorii magiei dansului şi vor putea admira mişcări de dans dintre cele mai complexe, vor asculta melodii compuse de Gerard Fahy şi vor avea parte şi de alte surprize, cum ar fi Nadine Coyle, membra formaţiei Girls Aloud.

Bilete Lord of The Dance – „Dangerous Games”

Biletele pentru show-ul „Dangerous Games”, susţinut de Lord of The Dance la Sala Palatului din Bucureşti, pe 6 octombrie 2015, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria VIP 350 lei cumpără bilete
Categoria I 300 lei cumpără bilete
Categoria II 250 lei cumpără bilete
Categoria III 200 lei cumpără bilete
Categoria IV 150 lei cumpără bilete
Categoria V 100 lei cumpără bilete

Evenimentul Lord of The Dance – „Dangerous Games” de la Bucureşti este organizat de Project Events în colaborare cu European Events Service.