După petrecerea 1st of May de la mare, The Mission revine cu un show la Bucureşti. Aşa că, pe 6 iulie 2013, Loco Dice, tINI, Robert Dietz şi Rosario Internullo vor fi responsabili pentru cel mai puternic vibe din această vară la Arenele Romane.

DJ-ul german Loco Dice i-a mai întâlnit pe români toamna trecută la show-ul „A desolat experience„, organizat la Sala Polivalentă. Cunoscut pentru label-ul său din Dusseldorf, Loco Dice va transmite de la platane stilul său inconfundabil: mix de electro cu influenţe hip-hop din anii ’90. Şi asta pentru că el a intrat în lumea muzicii ca DJ hip-hop şi rapper, lucrând pentru Usher, Jemiroquai, Snoop Dogg şi R. Kelly.

tINI i-a distrat şi ea pe români tot anul trecut la acelaşi eveniment cu Loco Dice. La şapte ani a descoperit că muzica este pasiunea ei, iar în 2003 şi-a obţinut statutul de DJ. Acum, tINI este una dintre personajele remarcante ale muzicii electronice din Germania.

Şi Robert Dietz i-a pus la dans pe bucureşteni la un party în Studio Martin în 2010, însă în această vară le va demonstra că house-ul este un feeling. Printre prestaţiile celor trei DJ-i germani se vor auzi şi sound-uri locale odată ce Rosario Internullo va urca la pupitru. DJ-ul s-a născut în Sicilia, dar s-a perfecţionat în România, devenind autorul a unora dintre cele mai fierbinţi petreceri din cluburile şi de pe plajele din ţară.

Biletele pentru evenimentul de la Arenele Romane pot fi cumpărate online de pe www.bilete.ro şi de la oficiile Poştei Române şi magazinele Inmedio semnalizate „Bilete.ro” sau din punctele de vânzare Entourage (Str. Eugen Carada nr. 5-7), Metrou Unirii 1, Music Box (Str. Matei Basarab nr. 16) şi Calea Griviţei nr. 143, în incinta Hotelului Ibis.

Bilete în avans: 35 lei
Bilete la intrare: 50 lei
Bilete VIP: 70 lei

Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis. Vă recomandăm să aveţi un act de identitate pentru control.