Acest eveniment a avut loc in data de 6 Oct 2012.
Vezi alte evenimente cu , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 6 octombrie 2012, la Sala Polivalentă din Bucureşti va avea loc „A Desolat Experience„. Evenimentul este organizat de The Mission şi îi va avea în line-up pe Loco DicetINIGutiHector şi Premiesku (LIVE).

Program A Desolat Experience

22:00 – 12:00 – Hector
12:00 – 12:45 – Guti (LIVE)
12:45 – 02:45 – tINI
02:45 – 03:30 – Premiesku (LIVE)
03:30 – Loco Dice

A Desolat Experience” aparţine label-ului Desolat din Dusseldorf, în jurul căruia gravitează artiştii ce vor fi prezenţi pe 6 octombrie în Bucureşti, plus mulţi alţii precum Marco Carola, David Squillance, Stacey Pullen, Tobi Neumann, The Mountain People, Gaiser sau Martin Buttrich.

Loco Dice a fondat împreună cu Martin Buttrich celebra casă de discuri Desolat. El va reveni la Bucureşti unde va bucura publicul prezent cu un mix de producţii electro cu influenţe din aria hip-hop a anilor ’90. Una dintre cele mai apreciate prezenţe feminine de pe scena muzicii electronice germane, tINI nu putea lipsi din line-up-ul evenimentului de la Bucureşti. Artista şi-a descoperit pasiunea pentru muzică la doar şapte ani şi din 2003 îndeplineşte cu brio rolul unui DJ de succes.

Deşi a cochetat cu  jazzul şi rockul o perioadă, Guti a ales calea muzicii electronice în 2006. Treptat a devenit unul dintre cei mai apreciati artişti din America de Sud şi nu numai, căpătând şi faima internaţională. Tot de pe pământ latin, originar din Guadalajara, Mexic, Hector s-a îndrăgostit de muzică incă de la o vârstă fragedă. După ce devine rezident la Bar Americas, unul dintre cluburile cele mai cunoscute din Mexic pleacă în Anglia unde se  stabileşte şi alătură „familiei” Desolat.

Premiesku este un trio autohton de excepţie format din: Livio, Roby şi George G. Ei au reuşit să facă ceea ce alţii doar au visat până acum: un show analog live, cu trei console special create pentru ei într-un atelier din inima României.
Viziunea lor este aceea de a pune muzică electronică fără ajutorul unui calculator.

Bilete „A Desolat Experience” – Bucureşti

Preţul unui bilet în avans este de 30 de lei, în seara show-ului acestea vor costa 50,  în timp ce biletele VIP costă 80 de lei (+40 722 399228). Biletele în avans pot fi achiziţionate online de pe www.bilete.ro cu livrare la domiciliu prin curierat pe întreg teritoriul Romaniei şi e-Ticket pe plan internaţional şi în oficiile Poştei Române semnalizate “Aici Bilete.ro”. Direct în Bucureşti biletele pot fi cumpărate de la Studio Martin, French Bakery Lipscani, Music Box sau Metrou Unirii 1.