- Concerte - iConcert.ro

Home » Hotel Continental

Hotel Continental

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto la Hotel Continental

Concertele lunii mai 2015 în România

Luna mai 2015 vine bogată în concerte şi ne pregăteşte pentru o vară plină de distracţie alături de artiştii preferaţi. În luna mai se deschide oficial sezonul concertelor în aer liber. Distracţia începe la mare, de 1 mai, şi continuă pe toate scenele din România pe tot parcursul lunii.  

Matias Aguayo la Hotel Continental din Cluj-Napoca

Sâmbătă, 25 aprilie 2015, de la ora 22:00, artistul chilian, Matias Aguayo, va mixa la Hotelul Continental din Cluj-Napoca, în cadrul primului eveniment Color organizat de la Cluj-Napoca.  
25 Apr 2015     ,

Concert Luna Amară la Hotel Continental din Cluj-Napoca

Vineri, 22 noiembrie 2013, după ora 18:00, Luna Amară va susţine un concert special la Hotel Continental din Cluj-Napoca. Cu această ocazie, membrii trupei vor filma primul DVD din carieră.  
22 Nov 2013     ,

CONCURS: Câştigă invitaţii la concertele din cadrul TIFF 2013 de la Cluj-Napoca

Ediţia din acest an a Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF) îi va bucura pe cei prezenţi la Cluj-Napoca, între 31 mai şi 9 iunie 2013, nu doar cu filme bune, ci şi cu muzică de calitate. iConcert.ro şi TIFF îţi oferă şase invitaţii duble la trei dintre concertele din cadrul... 

The Tiger Lillies, DakhaBrakha şi Sofa Surfers la TIFF 2013

Cea de-a XII-a ediţie a Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF) va aduce pe scenele din Cluj-Napoca artişti ca: The Tiger Lillies, DakhaBrakha, Sofa Surfers, Ioan Pop & Grupul Iza şi Marina Voica. Renumitul festival se va desfăşura între 31 mai şi 9 iunie 2013 şi va avea un... 

Quantic la Hotel Continental din Cluj-Napoca

Sâmbătă, 9 martie 2013, începând cu ora 22:00, Quantic va mixa la Hotel Continental din Cluj-Napoca. Warm up: Bread&Butter. Afterparty: Dubase.  
9 Mar 2013     ,