Acest eveniment a avut loc in data de 17 Feb 2011.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 17 februarie 2011, ora 22:00, trupa byron va lansa albumul de-al treilea album de studio intitulat „Perfect” la The Silver Church din Bucureşti.

Invitaţi speciali cu ocazia evenimentului vor fi cei de la trupa Grimus.

Totul a pornit de la o provocare: când am înfiinţat trupa i-am promis managerului nostru, mai mult în glumă atunci, că al treilea album va fi în limbă romană. Apoi ne-am dat seamă că ar fi pretextul ideal pentru ceva ce ne doream de mult -€“ să le mulţumim, într-un fel, celor care ne-au inspirat de-a lungul timpului pe acest drum al muzicii. Perfect este, aşadar, un soi de tribut adus lor. Dincolo de asta, putem spune că Perfect este cel mai îndrăzneţ lucru pe care l-am făcut până acum, atât prin concept cât şi prin execuţie. Lista de invitaţi este foarte mare şi o să aveţi surpriză să vedeţi alături de noi câteva nume foarte cunoscute. Dacă faci un pas în spate să te uiţi câţi oameni au fost implicaţi în acest proiect, de la compozitori la interpreţi şi colaboratori, e extraordinar.” declara Dan Byron, solistul trupei.

Pentru a dezvalui lista pieselor prezente pe album, cei de la byron au lansat jocul byromania 2. Participanţii care descoperă până pe 4 februarie titlurile şi interpreţii originali ai pieselor, incifrate in cele 16 niveluri ale jocului, vor putea câştiga prin tragere la sorţi unul din cele 20 de CD-uri „Perfect” personalizate cu dedicaţii şi autografe din partea trupei. Jocul byromania 2 poate fi jucat gratuit online la adresa www.byronmusic.ro/byromania2.

Cumpara bilet

Preţul unui bilet este de 30 lei sau 45 lei cu albumul inclus.

The Silver Church: Plevnei 61, Bucureşti.