Ziua Îndrăgostiţilor se simte pe ritmuri alerte de muzică pentru că LaLa Band vine cu cele mai frumoase cântece de iubire într-un concert la CinemaPRO. Concertul ce va avea loc pe 14 februarie 2013 va fi singurul pe care trupa îl va susţine la Bucureşti în cadrul turneului „LaLa Love Tour„.

Aşa că Vlad şi Criss, Alina, Dorian și Liviu, Sore şi Rapha, Alexia, Dima şi Bubu vor urca pe scenă pentru a face declaraţii de dragoste pe note muzicale cuplurilor care vin la eveniment. 50 dintre spectatori vor avea şansa să participe la o sesiune de autografe specială.

Soliştii LaLa Band vor invita fanii la dans, după avanpremiera filmului „Cronicile Casterilor: A 16-a lună„, care va rula de la ora 19:00. Adaptat după romanul best-seller omonim de Kami Garcia şi Margaret Stohl, filmul prezintă povestea de iubire supranaturală dintre Ethan (Alden Ehrenreich) şi Lena (Alice Englert), doi adolescenţi care trebuie să îşi aleagă propriul drum în viață şi să lupte pentru a-şi apăra dragostea.

Bilete LaLa Band – CinemaPro

Biletele la concertul LaLa Band de la Bucureşti pot fi achiziţionate de la CinemaPRO (Str. Ion Ghica nr. 3, sector 2), rezervări la 031.824.13.60 sau pe www.cinemapro.ro, la următoarele preţuri:

Categorie bilete Preţ Detalii
Bilet pentru o persoană 66.5 lei acces la film şi concert
Pachet două persoane 150 lei acces la film şi concert şi meniu Romance (popcorn și Coca-Cola pentru două persoane)

LaLa Band s-a lansat odată cu serialul Pariu cu viaţă de pe PRO TV şi urcat pe scena românească ca un fenomen al muzicii pentru adolescenţi. Concertul din seara de 14 februarie completează turneul naţional LaLa Love Tour 2013, desfăşurat în perioada 27 ianuarie – 20 aprilie 2013.

Află mai multe detalii despre turneul LaLa Love!

Citeşte despre: , , , ,