Acest eveniment a avut loc in data de 18 Jan 2014.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 18 ianuarie 2014, de la ora 19:00, Ansamblul de Stat al Baletului pe Gheaţă din Sankt Petersburg va susţine spectacolul „Lacul Lebedelor pe Gheaţă” la Sala Palatului din Bucureşti.

Baletul pe Gheaţă din Sankt Petersburg va oferi şi publicului din România un show impresionant în care minuţiozitatea coregrafiei clasice şi efectele spectacolului pe gheaţă aduc în faţa publicului transpunerea fidelă pe luciul scenei-patinoar a unui spectacol clasic de balet, cu decoruri, costume şi balerini pregătiţi în renumitele şcoli de balet clasic din Rusia.

CONCURS: Câştigă invitaţii la Lacul Lebedelor pe Gheaţă

Completează formularul de mai jos până joi, 16 ianuarie 2014, ora 18:00 şi poţi câştiga o invitaţie pentru două persoane pusă în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Toţi participanţii la concurs trebuie să fie fani ai paginii de Facebook iConcert.ro. Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.


Concursul s-a terminat. Câştigătoarea invitaţiei duble este Anca Dorobanţu. Felicitări!


Producţia „Lacul Lebedelor”, pusă în scenă de coregraful Konstantin Rassadin, istoriseşte povestea unor prinţese transformate în lebede de către un vrăjitor malefic al cărui blestem poate fi spulberat doar de iubirea unui prinţ. Povestea prinde viaţă pe scena-patinoar şi îmbină într-un mod inedit muzica simfonică, gingăşia costumelor şi măiestria balerinilor, intr-un spectacol unic.

Începând din anul 1995, Baletul pe Gheaţă din Sankt Petersburg aduce în faţa publicului din lumea întreagă fascinantele spectacole clasice de balet transpuse pe geaţă. „Frumoasa din pădurea adormită”, „Lacul lebedelor” şi „Spărgătorul de nuci” de Piotr Ilici Ceaikovski, precum şi „Cenuşăreasa” de Serghei Prokofiev sunt titlurile cu care baletul a susţinut peste 7000 de reprezentaţii.

Baletul pe Gheaţă din Sankt Petersburg (fostul Ansamblu de Stat al Baletului pe Gheaţă din Leningrad) a fost fondat în 1967 de remarcabilul coregraf Konstantin Boyarsky, descendent al renumitei şcoli de balet classic din Sankt Petersburg, cel care a realizat pentru prima oară fuziunea dintre baletul clasic şi patinajul artistic.

Bilete Lacul Lebedelor pe Gheaţă la Sala Palatului

Biletele pentru reprezentaţia „Lacul Lebedelor pe Gheaţă” de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 18 ianuarie 2014, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ:

Categorie Preţ
Categoria 1 350 lei cumpără bilete
Categoria 2 300 lei cumpără bilete
Categoria 3 250 lei cumpără bilete
Categoria 4 200 lei cumpără bilete
Categoria 5 150 lei cumpără bilete
Categoria 6 100 lei cumpără bilete

Fiecare cumpărător de bilet la spectacolul de balet pe gheaţă cu „Lacul Lebedelor” are posibilitatea de a petrece „Visul unei nopţi de iarnă” la Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac sau „Ca pe vremea baroneselor” la Palatul Brukenthal din Avrig cu 50% mai puţin decât în mod obişnuit.