Cererea mare de bilete pentru baletul pe gheaţă Lacului Lebedelor de la Bucureşti al The Imperial Ice Stars a determinat programarea unei noi reprezentaţii. Deoarece pe 2 februarie nu se puteau susţine două spectacole la Sala Palatului, evenimentele de la Bucureşti şi Constanţa au fost mutate pe 20 şi respectiv 21 februarie 2013. 

Află mai multe detalii despre reprezentaţiile susţinute de The Imperial Ice Stars în România!

Evenimentele organizate de Project Events fac parte dintr-o serie de show-uri pe care The Imperial Ice Stars le vor susţine în România. Astfel, pe 8 februarie ansamblul va fi prezent la Braşov la Patinoarul Olimpic, pe 20 la Sala Palatului din Bucureşti (de la 16:00 şi de la 20:00) şi pe 21 februarie la Constanţa la Casa de Cultură a Sindicatelor, programat iniţial pentru 6 februarie 2013.

Apariţiile The Imperial Ice Stars fascinează prin combinaţia inedită de balet, patinaj şi gimnastică. Fiecare spectacol al trupei are o coregrafie specială ce îmbină salturi spectaculoase şi elemente acrobatice desprinse din competiţiile olimpice cu jocuri de lumini, flacări pe gheaţă şi zăpadă.

Lacului Lebedelor are în distribuţie mai bine de 80 de artişti care de-a lungul timpului au strâns peste 250 de medalii. Printre aceştia: Alexei Nemov, deţinător a 12 medalii olimpice la gimnastică, Evgeni Platov şi Oksana Grishuk, câştigători a două titluri olimpice şi Olga Sharutenko, campioana mondială la patinaj care o va interpreta pe Odette (lebada albă).

Bilete Lacul Lebedelor (The Imperial Ice Stars)

Biletele pentru spectacolul Lacul Lebedelor oferit de The Imperial Ice Stars la Bucureşti şi Constanţa sunt disponibile în reţeaua Eventim şi www.eventim.ro la următoarele preţuri:

Bucureşti

Bucureşti, Sala Palatului
Orele 16:00 şi 20:00

Categorie bilete Preţ
VIP 300 lei cumpără bilete
Categoria I 250 lei cumpără bilete
Categoria II 200 lei cumpără bilete
Categoria III 150 lei cumpără bilete
Categoria IV 100 lei cumpără bilete
Categoria V* 50 lei  cumpără bilete

* Epuizată pentru reprezentaţia de la ora 20:00

Constanţa
Constanţa, Casa de Cultură a Sindicatelor
Ora 20:00

Categorie bilete Preţ
VIP 250 lei  cumpără bilete
Categoria I 200 lei  cumpără bilete
Categoria II 150 lei  cumpără bilete