Acest eveniment a avut loc in data de 11 Mar 2011.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la .

Vineri, 11 martie 2011, ora 21:00, Krafty Kuts vs. Stanton Warriors sunt invitaţi la Atelierul de Producţie din Bucureşti în cadrul Break The Beats I.

Krafty Kuts

Pornind de la hip-hop şi electro, Krafty Kuts s-a folosit de permeabilitatea anilor ’90 în ceea ce priveşte tranziţia între genuri şi şi-a adus vasta cultură muzicală din zona dance în avantaj, plasându-se începand cu 1996 printre cei ce şi-au asumat improvizaţia şi explorarea fără să se ferească de inedit. A ajuns responsabil pentru muzica reclamelor la Coca Cola sau Playstation 2 şi este considerat un numitor comun în plaja remixurilor care fie se desprind de original, fie prind cel puţin la fel de bine ca el.

Stanton Warriors

Anul 1998 a fost cel în care Mark şi Dom au avut “obraznicia” de a împinge limitele liniilor de bass şsi de beat dincolo de previzibil. De atunci şi-au obişnuit publicul cu asocieri muzicale care mai de care mai neaşteptate, dar mereu extrem de provocatoare şi proaspete. Pe parcursul ultimilor 13 ani, Stanton Warriors au lăsat în urmă albume, mash-up-uri, compilaţii, au populat topuri de radio în locuri fruntaşe, au bătut întreaga lume în lung şi în lat.

Bilete Krafty Kuts vs. Stanton Warriors

Preţul unui bilet este de 30 lei înainte de ora 00:00 şi 40 lei după.
Biletele pot fi achiziţionate în incinta Atelierului de Producţie în seara evenimentului.