Pionierul muzicii new age, Kitaro va concerta în premieră la Bucureşti pe scena Sălii Palatului pe 5 octombrie 2013. Evenimentul face parte din turneul de promovare al celui mai recent material artistic al japonezului, „Tamayura” ce va fi lansat în luna martie.

La începutul anilor ’70 Kitaro a părăsit casa părintească şi şi-a urmat pasinea pentru muzică. Debutul pe scena internaţională şi l-a făcut alături de Far East Family Band cu care a concertat în toată lumea. Turneele alături de trupa japoneză l-au ajutat să îşi descopere şi să îşi creeze propriul stil, astfel încât la lansarea primelor sale albume solo deja punea bazele culturii new age.

De-a lungul timpului, a uluit întreaga lume cu sunetele sale inconfundabile ce îmbină într-o manieră unică muzica veche şi cea nouă. A fost de nenumărate ori nominalizat la Grammy, câştigând premiul mult râvnit în 2001 cu albumul „Thinking Of You„. În impresionantul său CV muzical se regăsesc 25 de albume de studio, colaborări cu Marty Friedman, Mickey Hart, Philip Glass, Dennis Banks sau Jane Zhang, dar şi un Glob de Aur obţinut pentru coloana sonoră a filmului „Heaven & Earth”.

Despre concertul de la Bucureşti preşedintele Asociaţiei Culturale Maria Domina, Pepino Popescu a declarat: „Suntem onoraţi să fim organizatorii primului concert al artistului KITARO din România, şi în acelaşi timp suntem bucuroşi că prin eforturile şi insistenţele noastre am obţinut rezultatul scontat. De reuşita noastră se vor putea bucura şi fanii stabiliţi în celelalte ţări din Europa, căci, odată cu programarea concertului de la Bucureşti s-a creat în jurul acestuia un întreg turneu European.”

Bilete Kitaro la Bucureşti

Biletele pentru concertul Kitaro de la Sala Palatului din Bucureşti sunt disponibile în reţeaua Vreau Bilet şi online pe www.vreaubilet.ro la următoarele preţuri:

Categorie bilete Preţ
Golden VIP 830 lei
VIP 630 lei
Categoria I 450 lei
Categoria II 310 lei
Categoria III 170 lei
Categoria IV 140 lei