Patinoarul Mihai Flamaropol din Bucureşti va fi sâmbătă, 7 aprilie 2012, gazda celor două reprezentaţii a mult aşteptatului spectacol pe gheaţă: Kings on Ice. Ajuns la ediţia a patra, spectacolul va reuni campioni olimpici, mondiali şi europeni ai patinajului artistic alături de Evgeni Plushenko şi violonistul Edvin Marton.

Află mai multe detalii despre spectacolul Kings on Ice 2012!
Evgeni Plushenko şi Edvin Marton, “regii gheţii” ce strălucesc şi dincolo de reflectoare şi efecte viziuale

Brian JoubertStephane LambielSurya BonalyFumie SuguriLaura Lepisto, alături de perechile Ekaterina Bobrova – Dmitri Soloviev, Vera Bazarova – Yuri Larionov, sunt o parte dintre patinatorii ce vor surprinde prin emoţie, pasiune şi demonstraţii impresionante de patinaj. Alina Alexoi va fi cea care va prezenta cele două spectacole.

Bilete şi reguli de acces Kings on Ice

Show-ul de la Bucureşti va avea două reprezentaţii, de la ora 15:00 (matineu) şi de la ora 20:00. Cea din urmă a fost declarată sold-out încă de acum două luni, iar biletele pentru spectacolul de la ora 15:00 sunt aproape de epuizare. Ultimele bilete disponibile pentru matieu pot fi achiziţionate din reţeaua magazinelor Diverta, dar şi de la casa de bilete a patinoarului Mihai Flamaropol, începând de sâmbătă dimineaţă.

Accesul pentru spectacori în incinta patinoarului va putea fi făcut cu o oră înainte de începerea reprezentaţiilor, de la ora 14:00 respectiv de la ora 19:00. Regulile de acces sunt asemănătoare cu cele de la alte evenimente; spectatorii sunt rugaţi să îşi lase acasă aparatele de fotografiat profesionale şi camerele de înregistrat şi, pentru că temperatura în incinta patinoarului este scăzută, să se îmbrace gros.