7 aprilie 2012 este data la care „regii gheţii” vor păşii din nou pe ringul din patinoarul Mihai Flamaropol din Bucureşti. Kings on Ice îi va duce în Capitală pe câţiva dintre cei mai apreciaţi patinatori ai lumii şi pe unul dintre cei mai talentaţi violonişti la nivel mondial. Evgeni Plushenko şi Edvin Marton sunt doi artişti extraordinari legaţi nu doar de pasiunea pentru arta şi frumos, dar şi de o minunată prietenie ce a dat viaţă show-ului ce a făcut înconjurul lumii.

Află mai multe detalii despre Kings On Ice!

O vorbă veche spune că „cine se aseamană se adună”, nimic mai adevarat când vine vorba de Edvin Marton şi Evgeni Plushenko. De la zâmbetele fermecătoare şi personalităţile joviale la pasiunea incredibilă pentru ceea ce fac şi talentul uimitor, cei doi par a fi meniţi să încânte spectatorii din lumea toată cu show-urile lor extraordinare.

Edvin Marton: „muzica e viaţa mea”

„Ţarul patinajului”, Evgeni Plushenko a poposit săptămâna trecută în Capitală alături de Edvin Marton pentru a promova spectacolul Kings On Ice din 7 aprilie. În cadrul unei conferinţe de presă desfăşurate la Bucureşti, Plushenko a ţinut să îşi asigure fanii că se simte bine după operaţia la genunchi la care a fost supus în urmă cu câteva săptamani şi ca show-ul de la patinoarul Mihai Flamaropol va fi unul special ce va include pe lânga piesele şi programele cunoscute şi surprize.

Foto: www.edvinmarton.com

De altfel, Edvin Marton l-a completat subliniind cât de importantă este pentru el compunerea de noi piese pentru spectacol „întotdeuna ne surprindem publicul, mereu aducem compoziţii noi. În special pentru acest show am compus o piesă nouă pentru final. E foarte important pentru mine ca oamenii care vin la spectacol să audă piese noi (…) asta e viaţa mea, muzica e viaţa mea„.

Evgeni Plushenko: „Pentru mine, locul doi înseamnă să pierzi”

Pentru mine, locul doi înseamnă să pierzi” spune campionul olimpic din 2006 ce este hotărat să obţină primul loc şi la Olimpiada din Rusia din 2014, deşi va avea 31 de ani. Mentalitatea de campion este un alt element ce îi uneşte pe ce doi pentru că nici Edvin nu este străin competiţiei. Talentul său extraordinar l-a purtat în adolescenţă pe scenele multor concursuri în urma cărora a ieşit câştigător. În 1996, la 18 ani, la sfârşitul unei competiţii desfăşurate în Canada, Edvin primeşte cel mai important premiu din viaţa sa: o vioară Stradivarius. Până la finele vieţii artistul va încânta milioane de fani cu vioara realizată în 1697 pe care la un momentdat a folosit-o chiar Paganini.

Serios şi cumpătat, aşa cum e pe gheaţă, aşa e şi în viaţa de zi cu zi. Evgeni Plushenko te fascinează cu poveştile sale, îţi captivează atenţia şi te face să îţi doreşti să nu lipseşti de la show-urile sale, fără însă a dezvălui surprizele. Pe cealaltă parte, Edvin pare a „da totul din casă”, glumeţ şi comunicativ la fel ca şi pe scenă, te vrăjeşte parcă cu istorisirile sale şi te provoacă, glumind, să îi fi alături la spectacol pentru a îi descoperi cea mai recentă „nebunie” muzicală.

Pe 7 aprilie 2012 pe gheaţa patinoarul Mihai Flamaropol din Bucureşti alături de Edvin Marton şi Evgeni Plushenko vor păşii câţiva dintre cei mai apreciaţi şi premiaţi patinatori ai lumii: Stephane Lambiel şi Brian Joubert, multipli campioni mondiali şi europeni; Fumie Suguri din Japonia şi Surya Bonaly din Franţa, ambele cu nenumărate medalii câştigate de-a lungul timpului; şi trei perechi ce au uimit lumea patinajului: Ekaterina Bobrova – Dmitri Soloviev, Vera Bazarova – Yuri Larionov şi Fiona Zaldua – Dmitri Sukhanov.

Aceasta este a patra ocazie pentru publicul român de-a a vedea live show-ul „Kings On Ice„. Pentru show-ul ce e altfel de la o reprezentaţie la alta, numărul doritorilor a fost unul foarte mare, organizatorii fiind „forţaţi” de împrejurări să programeze încă un spectacol. Astfel pe 7 aprilie 2012 iubitorii spectacolului pe gheaţă vor avea şansa că îi vadă live pe „regii gheţii” de la la ora 15:00 şi de la ora 20:00.

Puţinele bilete încă disponibile pentru spectacolele organizate de Amphitrion pot fi achiziţionate online pe www.myticket.ro şi în reţeaua MyTicket la preţuri variind între 100 şi 400 de lei.

Foto: www.sportemotori.blogosfere.it