Fumie Suguri şi Surya Bonaly sunt cele mai recent confirmate nume care vor apărea în spectacolul de patinaj artistic, Kings On Ice 2012 la patinoarul Mihai Flamaropol din Bucureşti, pe data de 7 aprilie 2012.

Află mai multe detalii despre Kings On Ice 2012!

Multiplilor campioni din patinaj, Evgeni Plushenko,Stephane Lambiel şi Brian Joubert li se vor alătura două campioane internaţionale: Fumie Suguri din Japonia şi Surya Bonaly din Franţa. Kings On Ice a devenit un eveniment de tradiţie în România, după ediţiile de succes din 2008, 2009 şi 2010. Pentru ediţia din 2012 Kings On Ice se va desfăşura pe acordurile muzicale ale renumitului Stradivarius, mânuit de Edvin Marton.

Fumie Suguri a fost de cinci ori medaliată cu aur la Campionatele Naţionale din Japonia. De asemenea sportiva niponă este triplă campioană la Campionatul celor patru continente şi la Campionatele Mondiale. Palmaresul său numără şi multe alte premii importante, fiind una dintre cele mai importante reprezentante din patinaj ale Japoniei.

Surya Bonaly va fi pentru a doua oară în România, dupa ediţia Kings On Ice din 2008. De-a lungul carierei, aceasta a adunat zeci de medalii, majoriatea de aur, în cadrul celor mai importante competiţii de patinaj. Surya Bonaly este singura patinatoare din lume care a încercat un cvadruplu toe loop, un exerciţiu foarte dificil din patinaj. A fost declarată de nouă ori campioană naţională.

Biletele pentru spectacolul Kings On Ice 2012 se găsesc la preţuri cuprinse între 100 şi 400 lei şi sunt disponibile la patinoarul Mihai Flamaropol, în reţeaua magazinelor Diverta sau online pe www.myticket.ro.

Foto: www.stiripeblog.wordpress.com

Citeşte despre: