Justice, Kodaline şi HMLTD completează line-up-ul Summer Well 2018, alături de trupele ce au fost deja anunţate, The Kooks, Cigarettes After Sex şi Rationale. Ediţia cu numărul opt a festivalului va avea loc în zilele de 11 şi 12 august 2018, la Domeniul Ştirbey din Buftea.

Justice este un duo francez, compus din Gaspard Augé şi Xavier de Rosnay, format în 2003. Cei doi s-au întâlnit în Paris, unde lucrau ca designeri grafici, dar au decis să acorde muzicii o şansă şi au participat împreună la un concurs radio de remix-uri. Melodia cu care au câştigat concursul a devinit mai târziu inspiraţia pentru filmul „We Are Your Friends”.

Primul album a fost lansat în 2007 şi au primit o nominalizare la premiile Grammy, pentru „Best Electronic/Dance Album”. În 2009, Justice câştigă premiul Grammy pentru „Best Remixed Recording, Non-Classical”, cu remix-ul melodiei „Electric Feel”, de la MGMT. În 2011, duo-ul se întoarce cu al doilea album, „Audio, Video, Disco”, o continuare organică a primului, cu un plus de influenţă rock, prin folosirea chitărilor.

https://www.youtube.com/watch?v=BFedf2NTO0Q

În prezent, Justice se află pentru moment în turneul de promovare a celui mai recent album, „Woman”, material mult mai influenţat de stilul disco decât restul albumelor.

Trupa Kodaline, cunoscută drept 21 Demands până în anul 2011, a fost concepută de Steve Garrigan şi Mark Prendergast, prieteni încă din copilărie, cărora li s-au alăturat Vinny May şi Jason Boland. Trupa a pus mult accent pe procesul creativ, iar băieţii s-au dedicat total acestui proiect.

https://www.youtube.com/watch?v=Xvc4qZcCCi0

Solistul, Steve Garrigan, descrie activitatea trupei: „muzica ar trebui să aibă un scop, iar scopul nostru este sinceritatea”. În anul 2013, irlandezii au scos pe piaţă primul lor album, „In a Perfect World”, cu single-uri precum „High Hopes”, „All I Want”, „Love Like This” şi „Pray”. După albumul „Coming Up for Air” (2014), Kodaline a lansat single-ul „Brother” (2017). În prezent trupa lucrează pentru lansarea celui de-al treilea material discografic.

Cea mai tânără trupă din line-up-ul Summer Well 2018 este HMLTD. Cunoscuţi până de curând drept Happy Meal Ltd, artiştii au fost nevoiţi să recurgă la abrevierea numelui de scenă după un proces pornit de un lanţ de fast food. Genul muzical adoptat este unul glam punk, însă experimentalul este o parte foarte mare din proiectul HMLTD. Trupa a lansat până în momentul de faţă doar câteva single-uri, ţinând fanii în suspans până la lansarea albumului de debut.

Ca şi în cadrul ediţiei de anul trecut, organizatorii Summer Well adaugă o seară în plus de festival, sub forma unui „Night Picnic”. Astfel, Orchestra Simfonică Bucureşti va oferi şi anul acesta o interpretare inedită a melodiilor trupelor din line-up. De asemenea, noi nume urmează să fie anunţate, pentru a completa line-up-ul festivalului.

Abonamente Summer Well 2018

Abonamentele pentru festivalul Summer Well, ce va avea loc între 11 şi 12 august 2018, pe domeniul Ştirbey din Buftea, sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro şi www.entertix.ro, la prețul special de Very Early Bird, de 295,25 lei (taxe incluse).

Categorie Preţ
Abonamente „Very Early Bird" 295.25 lei (taxe incluse) cumpără

Summer Well este un festival Orange, organizat de Livada.