Acest eveniment a avut loc in data de 7 Dec 2015.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Luni, 7 decembrie 2015, de la ora 19:00, Sala Palatului din Bucureşti va găzdui, în premieră, unul dintre cele mai renumite spectacole pentru copii şi adulţi, show-ul live „Jurassic Experience”. 

Producţia „Jurassic World” din 2015 a fost apreciată ca fiind una dintre cele mai de succes producţii cinematografice din istorie, alături de filme precum „Titanic” şi „Avatar”. Astfel, anul 2015 a devenit „anul dinozaurilor”.

„Jurassic Experience” prezintă o aventură captivantă pe teritoriul plin de magie al acestor creaturi preistorice, o aventură la care toată familia este invitată să participe. Graţie tehnologiei de ultimă generaţie, scena Sălii Palatului va căpăta dimensiuni de poveste pentru a aduce la viaţă o lume misterioasă, dominată de brontozauri giganţi, velociraptori, stegozauri dar şi  de regele lor neîncoronat, Tiranozaurus Rex, ce îi  vor provoca pe eroii lumii reale să lupte pentru supravieţuire.

Conceput într-o manieră originală, muzica, efectele de lumină şi culoare vor fi unul dintre punctele forte ale acestui show de succes. Prin intermediul tehnologiilor grafice şi vizuale, scena Sălii Palatului va deveni un adevărat spaţiu magic, gata să-i încânte pe cei mici şi mari deopotrivă. Toate personajele fabuloase din acest show vor trezi interesul celor mici, atrăgându-i într-o lume fabuloasă, dar educativă în acelaşi timp.

Bilete Jurrasic Experience la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru show-ul „Jurassic Experience” care va avea loc pe 7 decembrie 2015, de la ora 19:00, la Sala Palatului din Bucureşti, se pot achiziţiona din reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria VIP 170 lei cumpără bilete
Categoria I 130 lei cumpără bilete
Categoria II 100 lei cumpără bilete
Categoria III 70 lei cumpără bilete
Categoria IV 45 lei cumpără bilete

Evenimentul „Jurassic Experience” este organizat de Phoenix Entertainment. Spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta peste trei ani.