Judas Priest revine în concert în România, pe 1 iulie 2015, în parcarea Romexpo din Bucureşti. Concertul face parte din turneul de promovare a albumului „Redeemer of Souls”. Biletele au fost puse în vânzare, iar până pe 16 martie, inclusiv, toate categoriile beneficiază de o reducere de 10%.

Judas Priest, zeii heavy metalului, sunt o influenţă greu de ignorat pentru generaţii întregi de artişti. Au vândut peste 50 de milioane de albume la nivel mondial, au în spate peste patru decenii de activitate, iar „Redeemer of Souls” este cel de-al 17-lea disc al lor şi a fost lansat în vara anului trecut.

Trupa Judas Priest a intrat în atenţia publicului în anul 1974, cu albumul de debut „Rocka Rolla”. Britaniciii sunt responsabili pentru unele dintre cele mai bune albume heavy metal ale tuturor timpurilor, precum „British Steel” (1980), „Screaming for Vengeance” (1982), „Painkiller” (1090) şi imnuri precum „Breaking the Law”, „Living After Midnight” sau „You’ve Got Another Thing Coming”.

Ultimul concert al celor de la Judas Priest în România a avut loc în cadrul Rock the City 2011, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.

Bilete Judas Priest la Romexpo din Bucureşti

Biletele pentru concertul Judas Priest din parcarea Romexpo Bucureşti, de pe 1 iulie 2015, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ. Până pe 16 martie, inclusiv, toate biletele au 10% reducere.

Categoria Preţ întreg Preţ presale
Golden ring 270 lei 243 lei cumpără bilete
Zona A 190 lei 171 lei  cumpără bilete
Zona B 130 lei 117 lei  cumpără bilete

Biletele pot fi achiziţionate şi în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din Bucureşti, str. Polonă, nr. 15.

Concertul Judas Priest este un eveniment organizat de Events şi recomandat de Rock FM.