Johnny Depp va veni în România, alături de colegii săi din trupa The Hollywood Vampires, pentru a susţine un concert, pe 6 iunie 2016, în parcarea C a complexului Romexpo din Bucureşti. Biletele au fost puse în vânzare în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la preţuri ce pornesc de la 149 lei.

Deşi cei mai mulţi îl cunosc pe Johnny Depp din filmele în care a jucat, actorul are şi alte înclinaţii artistice. Este un chitarist foarte talentat, care a cântat şi a înregistrat mai multe piese alături de muzicieni şi trupe rock celebre, precum Oasis, Bob Dylan, Marilyn Manson şi Ryan Adams

În 2015, Johnny Depp, cântăreţul Alice Cooper şi Joe Perry, chitaristul trupei Aerosmith, au înfiinţat super-grupul The Hollywood Vampires, pentru a onora muzica starurilor rock care au murit în anii ’70.

Trupa are acelaşi nume, Hollywood Vampires, pe care îl avea formaţia înfiinţată de Cooper în 1970, care îi avea în componenţă şi pe alţi rockeri celebri, mari consumatori de alcool la acea vreme, precum Ringo Starr, John Lennon şi Keith Moon.

Super-grupul a lansat un singur album de studio, „Hollywood Vampires” (2015), care se bucură de câţiva invitaţi speciali, precum Paul McCartney, Dave Grohl, Joe Walsh şi Christopher Lee.

Primele concerte susţinute de The Hollywood Vampires au avut loc la Roxy Theatre din Los Angeles, pe 16 şi 17 septembrie 2015. Cei trei membri au fost acompaniaţi de basistul Duff McKagan, toboşarul Matt Sorum şi chitariştii Tommy Henriksen şi Bruce Witkin.

În februarie 2016, super-grupul The Hollywood Vampires a concertat la gala premiilor Grammy, aducând un tribut muzicianului englez Lemmy, care a murit la sfârşitul anului 2015.

The Hollywood Vampires va susţine şi un prim turneu în 2016, iar primul concert va avea loc la Turning Stone Resort & Casino, New York, pe 24 mai. După acest show, Hollywood Vampires va concerta şi în Europa, un prim show fiind anunţat pentru Lisabona, Portugalia, pe 27 mai.

Totodată, membrii super-grupului rock pregătesc şi un nou album.

Bilete The Hollywood Vampires la Bucureşti

Biletele pentru concertul Hollywood Vampires, de pe 6 iunie 2016 de la Romexpo din Bucureşti, se pot achiziţiona din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor. Un număr de bilete limitat vor face partea din promoţia Early Bird.

Categorie Preţ Early Bird Preţ întreg
Diamond Circle 439 lei 459 lei cumpără bilete
Golden Circle 249 lei 279 lei cumpără bilete
Normal Circle 149 lei 169 lei cumpără bilete

Concertul The Hollywood Vampires de la Bucureşti este organizat de Phoenix Entertainment.