John Mayall va concerta pe 11 noiembrie 2012 la Sala Palatului din Bucureşti însoţit de trei muzicieni extraordinari: Rocky Athas (chitară), Jay Davenport (tobe) şi Greg Rzab (bass). În plus, celebrul pianist britanic îşi va cunoaşte la finalul concertului fanii, aceştia vor avea chiar şansa să se primească autografe şi să fotografieze cu el.

Află mai multe detalii despre concertul John Mayall!

John Mayall este unul dintre cei mai importanţi artişti ai genului blues din Marea Britanie. El este membru fondator al grupului John Mayall & the Bluesbreakers în care de-a lungul timpului au cântat Eric Clapton, Jack Bruce, Peter Green, John McVie sau Mick Fleetwood. Multi-instrumentistul cu o carieră de peste 50 de ani este consider unul dintre pionierii bluesului vine la Bucureşti însoţit de cei trei muzicieni alături de care a înregistrat cel mai recent album al său „Tough” (lansat în 2009).

În total, John Mayall are la activ 57 de albume, unele dintre ele fiind considerate fundamente ale stilului muzical care l-a făcut celebru. La 78 de ani, John Mayall promite o seară extravagantă a dedicată blues, cu instrumentiştilor uimitori şi muzică de calitate. Iar tinerii muzicieni români vor avea şansa să îl cunoască personal pe Mayall în cadrul sound check-ului dinaintea concertului.

Bilete John Mayall

Biletele pentru concertul John Mayall de la Bucureşti se găsesc în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro şi au preţuri cuprinse între 75 şi 300 de lei, în funcţie de categoria pentru care sunt achiziţionate.

Categoria 1: 300 lei
Categoria 2: 250 lei
Categoria 3: 200 lei
Categoria 4: 150 lei
Categoria 5: 100 lei
Categoria 6: 75 lei
Cumpara bilet

Concertul lui John Mayall de la Bucureşti este organizat de Fundaţia Phoenix şi va fi deschis de un recital de 30 de minute al apreciatului pianist român Harry Tavitian.