Acest eveniment a avut loc in data de 23 Feb 2013.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 23 februarie 2013, începând cu ora 23:00, John Digweed va mixa în Kristal Club din Bucureşti. De warm up se va ocupa Alex & Mircea Băbescu. Din line-up va face parte şi rezidentul clubului, Mahony.

Vezi cum a fost la show-ul John Digweed de la Arenele Romane Bucureşti în 2011!


CONCURS: Câştigă invitaţii duble pentru această petrecere!

iConcert.ro şi Kristal Glam Club te invită la concurs. Completează formularul de mai jos până vineri, 22 februarie 2012, ora 15:00 şi poţi câştiga una dintre cele două invitaţii pentru două persoane puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi vor fi anunţati prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Atenţie! Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.

Concursul s-a terminat! Vă mulţumim tuturor pentru participare!

Câştigătorii sunt Cătălin Tudorache şi Sorin Vişan Ştefan! Felicitări!


John Digweed urmează să revină în România, după ce a impresionat în repetate rânduri în cadrul evenimentelor organizate la noi în ţară, fie că a fost vorba despre festivalul Sunwaves, fie prezenţe în diverse cluburi.

Prezent pe scena muzicii electronice de mai bine de 20 de ani, John Digweed este un artist care reuşeşte să se reinventeze periodic şi să aibă un sound fresh, cu ocazia fiecărei apariţii în pupitru.

Biletele în avans costă 30 de lei şi se pot achiziţiona online de pe www.myticket.ro. În seara evenimentului biletele costă 40 de lei până la ora 00:00 şi 50 de lei după ora 00:00.