Iron Maiden revine vara aceasta în România, la trei ani de la concertul din Cluj-Napoca şi la cinci ani de la ultimul concert în Capitală. Show-ul „Maiden England” va avea loc pe 24 iulie 2013, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, conform site-ului www.ironmaiden.com.

Invitaţii speciali pentru concertul legendarei trupe în la Bucureşti vor fi Anthrax şi Voodoo Six.

UPDATE: Biletele Iron Maiden s-au pun în vânzare marţi, 19 martie, de la ora 10:00, în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro.

Categorie bilete Preţ presale
Golden Circle 204.48 lei cumpără bilete
Silver Circle 161.88 lei  cumpără bilete
Normal Circle 136.32 lei  cumpără bilete

Maiden England Tour 2013

Turneul „Maiden England” marchează al treilea capitol din istoria Iron Maiden, o călătorie care a început în 2004 cu DVD-ul „The Early Days” şi ulterior, în 2005, cu turneul „Early Days”. Partea a doua a urmat în 2008, cu DVD-ul „Live After Death” şi cu plecarea trupei în noul turneu, „Somewhere Back In Time World Tour 2008/2009”.

Actualul turneu, „Maiden England”, va reproduce spectacolul de scenă din turneul care a avut loc în 1988, „Seventh Son”, în care trupa va interpreta multe piese din cadrul turneului, precum şi din concertul video VHS din 1989 intitulat „Maiden England”, care imprumută numele acestui turneu şi care va fi lansat în premieră pe DVD în data de 23 martie 2013.

„Suntem încântaţi să aducem acest turneu fanilor noştrii din România. Mulţumită tehnologiei moderne, am fost în măsură să actualizam şi să îmbunătăţim producţia originală din 1988 pentru „Maiden England” şi vom aduce cu noi un impresionant şi nou spectacol de lumini, aranjament de scenă, diferite intruchipări ale lui Eddie, precum şi o mulţime de efecte pirotehnice şi tot felul de astfel de lucruri captivante pentru fani.” spune Bruce Dickinson, solistul Iron Maiden.

bannerimage107

Maiden England Tour 2013 va începe în luna mai şi va ajunge în ţări ca Spania, Franţa, Italia, Germania, Marea Britanie, Austria, Elveţia, Olanda, Slovacia, Belgia, Polonia, Suedia, Rusia, Finlanda, Cehia şi Croaţia.

Concertul Iron Maiden de la Bucureşti este prezentat de East European Events, Marcel Avram şi D&D East Entertainment. Pe 19 martie, organizatorii vor susţine o conferinţă de presă unde vor fi comunicate mai multe detalii despre eveniment.