UPDATE: La cererea publicului, 2 concerte cu Indila la Bucureşti. Noul concert se va desfăşura la Sala Palatului, în aceeaşi zi (7 decembrie 2014), începând cu ora 16:00.

Indila, noua revelaţie a muzicii internaţionale, va concerta pentru prima dată în România, pe 7 decembrie 2014, la Sala Palatului din Bucureşti. Artista din Franţa este considerată artista anului în România, fiind cunoscută datorită piesei „Derniere Danse”.

Ascensiunea frumoasei brunete s-a simţit într-un timp record de la lansarea single-ului „Derniere Danse”. Piesa a luat cu asalt toate top-urile şi playlist-urile radiourilor, clipul de pe contul oficial de You Tube al artistei a depăşit 122 de milioane de vizualizări. Cea mai recentă piesa, „S.O.S” se bucură de acelaşi succes uluitor. Primul ei album, „Mini World” lansat în luna februarie 2014 a obţinut deja un disc de platină.

Născută în Franţa, cântăreaţa, pe numele său real Adila Sedraia, are origini indiene şi algeriene, de aici şi inflexiunile vocii sale care trece uşor de la ritmurile orientale, la şansonetele pariziene.

Deşi se află oarecum la început cu cariera solo, Indila a cânat până acum alături de rapperi francezi precum Nessbeal, Rohff, TLF, Soprano şi Youssoupha şi a compus piese alături de M. Pokora, Admiral T, DJ Abdel şi Axel Tony.

Bilete Indila la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul Indila de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 7 decembrie 2014, au fost puse în vânzare în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de distanţa faţă de scenă.

Categorie Preţ
VIP 320 lei cumpără bilete
Categoria I 280 lei cumpără bilete
Categoria II 220 lei cumpără bilete
Categoria III 180 lei cumpără bilete
Categoria IV 120 lei cumpără bilete

Concertul este organizat de International Best Project.