Acest eveniment a avut loc in data de 11 Oct 2013.
Vezi alte evenimente cu , , , , .
Vezi alte evenimente la .

Vineri, 11 ocotmbrie 2013, începând cu ora 22:00, Atelierul de Producţie din Bucureşti îşi redeschide porţile cu o petrecere specială ce îi va aduce pe ICICLE, J Kenzo şi Sp:MC. Warm up: Agmantav. Afterparty: Mighty Boogie.

ICICLE este un olandez care a devenit dependent de drum & bass de la 15 ani, ceea ce l-a făcut să îşi înceapă cariera muzicală foarte devreme, odată cu achiziţionarea de platane şi un software bun de muzică. Sound-ul lui tech funk, cu pattern-uri intricate de tobe, i-au câştigat recunoaştere şi suport de la LTJ Bukem, Fabio, London Elektricity, Pendulum, Andy C, Friction, D-Bridge sau DJ Flight and Commix no Less.

J:Kenzo este una dintre cele mai vizibile figuri ale noii generaţii de producători de dubstep. Sunetul lui îmbină Dub Dread Vibes cu ecouri Jungle şi Techno, iar seturile sale sunt construite cu minuţiozitea unui veteran, pentru a face publicul să vibreze la orice acord de bass.

Sp:MC face valuri de mai mult de un deceniu, evidenţiindu-se ca unul dintre cei mai ocupaţi şi inovatori MC de azi. Calitatea şi versatilitatea sunt atribute care caracterizează fiecare din apariţiile sale, fiind votat cel mai bun MC din lume în 2003, 2007 şi 2011.

Preţul unui bilet de intrare este de 20 lei până la ora 00:00 şi 30 lei după această oră.

Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis!